۷ پروانه بهداشتی ساخت کارخانه و کارگاه تولیدی در اهواز صادر شد

به گزارش وبدا خوزستان، مدیریت نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی اهواز، طی جلسهای با حضور اعضای کمیسیون تخصصی صدور پروانههای بهداشتی موسسات تولیدی غذایی و آشامیدنی، اقدام به صدور ۷ پروانه بهداشتی ساخت کارخانه و کارگاه تولیدی در این حوزه کرد.
در این جلسه که با حضور سید محمد علی نوری، دبیر کمیسیون و مدیر مدیریت نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و سایر اعضا برگزار شد، پس از بررسی و تأیید صلاحیت متقاضیان، 4 پروانه ثبت منبع تاسیس و بهرهبرداری و 3 پروانه بهداشتی ساخت کارخانه و کارگاه تولیدی صادر شد.
لازم به ذکر است که در این جلسه، درخواستها و نامههای متقاضیان نیز مورد بررسی قرار گرفته و رای لازم صادر شد.
صدور این پروانهها نشاندهنده تعهد معاونت غذا و داروی اهواز به حمایت از تولید داخلی و رونق صنعت غذایی و آشامیدنی در استان خوزستان است.
با صدور این پروانهها، متقاضیان میتوانند پس از طی مراحل قانونی و اخذ سایر مجوزهای لازم، اقدام به تولید محصولات غذایی و آشامیدنی بهداشتی و استاندارد در کارخانهها و کارگاههای خود کنند.
امید است با فعالیت این واحدهای تولیدی، شاهد افزایش تنوع و کیفیت محصولات غذایی و آشامیدنی در استان خوزستان باشیم.