• 1405/02/25 - 13:18
  • - تعداد بازدید: 67
  • - تعداد بازدیدکننده: 57
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

۱۰ مرکز غیرقانونی ارائه‌دهنده خدمات پزشکی در اهواز پلمب شدند

به گزارش وب‌دا خوزستان به نقل از روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز، دکتر امین علی‌پور، مدیر نظارت، اعتباربخشی و صدور پروانه‌های دانشگاه خبر داد: به همت بازرسان اداره نظارت اهواز و طی یک عملیات هماهنگ و ضربتی که با حضور نمایندگان دستگاه قضایی و ضابطان قانونی انجام شد، در مدت یک هفته ۱۰ مرکز غیرمجاز ارائه‌دهنده خدمات پر خطر جراحی و زیبایی شناسایی و پلمب شدند.

 

وی در این باره توضیح داد: معاونت درمان در چارچوب رسالت و وظایف ذاتی خود و با تأکید ریاست دانشگاه و همچنین همکاری و هماهنگی دستگاه‌های نظارتی و قضایی از جمله دادستانی استان، سازمان تعزیرات حکومتی، پلیس اماکن و نیروی انتظامی، طرح ویژه شناسایی و برخورد با مراکز غیرمجاز ارائه‌دهنده خدمات جراحی زیبایی را اجرا کرد.

 

دکتر علی‌پور با اشاره به اقدامات گسترده در راستای صیانت از سلامت عمومی و مقابله با فعالیت‌های غیرمجاز حوزه سلامت، گفت: در مراکزی که طی اجرای این طرح شناسایی و پلمب شدند، اعمالی نظیر رینوپلاستی (جراحی زیبایی بینی)، ابدومینوپلاستی (جراحی زیبایی شکم)، بلفاروپلاستی (جراحی پلک)، کاشت مو و سایر خدمات پزشکی به صورت غیرمجاز و توسط افراد فاقد صلاحیت حرفه‌ای و خارج از محیط‌های درمانی استاندارد انجام می‌شد.

 

مدیر نظارت، اعتباربخشی و صدور پروانه‌های دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، با تأکید بر اینکه فعالیت این‌گونه مراکز تهدیدی جدی برای سلامت جامعه محسوب می‌شود، تصریح کرد: در جریان این اقدام نظارتی و با دستور معاون دادستان، تمامی تجهیزات، وسایل و ملزومات پزشکی موجود در این مراکز توقیف و تعداد ۱۲ نفر از افراد دخیل در ارائه خدمات غیرمجاز توسط نیروهای انتظامی بازداشت و جهت طی مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

 

وی افزود: معاونت درمان دانشگاه با جدیت و به‌ صورت مستمر بر عملکرد مراکز ارائه‌دهنده خدمات درمانی و زیبایی نظارت داشته و هرگونه فعالیت خارج از ضوابط قانونی با برخورد قاطع و فوری مواجه خواهد شد. در همین راستا از شهروندان درخواست می‌شود پیش از دریافت هرگونه خدمات درمانی و زیبایی، از مجوز و صلاحیت مرکز و پزشک ارائه‌دهنده خدمت اطمینان حاصل کنند.

 

دکتر علی‌پور در پایان، با قدردانی از همکاری سازمان نظام پزشکی، دستگاه قضایی، نیروهای انتظامی و تلاش مستمر بازرسان معاونت درمان در اجرای این طرح، تأکید کرد: حفظ سلامت مردم و پیشگیری از بروز آسیب‌های ناشی از فعالیت مراکز غیرمجاز از اولویت‌های مهم معاونت درمان است و اینگونه اقدامات نظارتی تا ساماندهی کامل حوزه ارائه خدمات درمانی با قوت ادامه خواهد داشت.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,دانشجویان
  • کد خبر : 10986
کلمات کلیدی
کاوه انصاری
خبرنگار

کاوه انصاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

پکس مرکزی

پکس مرکزی

نوپا (نظام نوین اطلاعات پژوهش‌های ایران)

همه برای ایران جوان

همه برای ایران جوان

اورژانس 115

اورژانس 115

هفتادمین سالگرد احیای دانشگاه جندی شاپور

سامانه نوبت‌دهی

آیین‌نامه و بخشنامه‌ها

پویش ها و کمپین های سلامت

پویش ها و کمپین های سلامت

سامانه پارک علمی و فناوری سلامت

سامانه پارک علمی و فناوری سلامت

نشریات علمی

پیشخوان مجوزهای کشور

سامانه رسیدگی به شکایات

سامانه پیگیری مکاتبات

خدمات شناسه‌دار

سالنامه آماری