رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان تاکید کرد:
لزوم آمادهسازی زیرساختهای لازم برای تولید و عرضه نان کامل در استان

رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان درباره چالشهای موجود در عرضه نان کامل توسط نانوایی، توضیح داد: با توجه به اینکه عملآوری خمیر نان کامل مستلزم رعایت شرایط خاص از جمله رعایت زمان مناسب برای عملآوری خمیر نان و حفظ دمای مناسب میباشد، در حال حاضر مواردی همچون شرایط متفاوت پخت نان کامل، عدم پاسخگویی برخی از دستگاههای فعلی پخت نان برای پخت نان کامل و قیمت فروش آن به عنوان چالشهای نانواییها در این زمینه مطرح شده است.
وی درباره لزوم فرهنگسازی در خصوص مصرف نان کامل در سبد غذایی خانوارها گفت: فرهنگسازی در سطح عمومی جامعه و زیرساختهای لازم برای تولید و عرضه نان کامل باید هم راستای یکدیگر انجام شود. اهمیت موضوع در آن است که اگر زیرساختها برای تولید نان کامل فراهم نباشد، فرهنگسازی مصرف، نتایج موثری نخواهد داشت و بلعکس؛ به همین منظور از مهرماه سال ۱۴۰۳ پروژه فرهنگسازی نان کامل در اندیشگاه سلامت دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی به مرحله اجرا درآمد که امید است در نیمه اول سال جاری نتایج این تحقیق اطلاعرسانی شود.
رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان ادامه داد: برگزاری جلسه کمیته فنی ارتقای سلامت نان استان با موضوع فرهنگسازی مصرف نان کامل، هفته آینده به دبیری معاونت بهداشت (واحد بهبود تغذیه جامعه) در دستور کار قرار دارد تا با همکاری کلیه دستگاههای اجرایی ذیربط و زیر نظر واحد آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه، اقدامات لازم برای تهیه محتوای آموزشی مناسب اقشار مختلف جامعه انجام شود.
احمدپور عنوان کرد: امید است با توجه به رسالت دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی در استان و نیز نقش بیش از ۷۵ درصدی سایر دستگاههای اجرایی و مردم، با ایجاد هماهنگیهای بینبخشی، نان سالم و با ارزش تغذیهای بالا، وارد سفرههای مردم شود.
نظر دهید