• 1404/04/26 - 00:02
  • - تعداد بازدید: 32
  • - تعداد بازدیدکننده: 31
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به‌منظور تامین برق بخش‌های بستری؛

ظرفیت سیستم برق اضطراری بیمارستان گلستان اهواز ارتقاء یافت

به گزارش وب‌دا خوزستان به نقل از روابط عمومی بیمارستان گلستان اهواز، دکتر آرمین جهانگیری بابادی، رئیس بیمارستان از اجرای پروژه ارتقای ظرفیت و سرویس اساسی سیستم برق اضطراری در این مرکز با هدف تامین برق بخش‌های بستری خبر داد.

 

وی افزود: بیمارستان گلستان اهواز دارای ۸ دیزل‌ژنراتور برای تأمین برق اضطراری بخش‌های ویژه و اتاق‌های عمل، مجموعاً با ظرفیتی حدود ۳۵۰۰ کیلو وات آمپر است که با انجام عملیات اخیر، کلیه این سیستم‌ها هم‌اکنون در مدار خدمت‌رسانی قرار گرفتند.

 

رئیس بیمارستان گلستان اهواز گفت: این عملیات شامل تعمیر کامل موتور، تعویض و رفع اشکال سوئیچ‌های اتوماتیک و تعویض باتری‌ دیزل‌ژنراتورهای بخش‌های تأسیسات مرکزی بیمارستان، اتاق‌‌های عمل جنرال، مجتمع اعصاب و روان و مجتمع اورژانس و همچنین جایگزینی مخازن و لوله‌کشی‌های پلی‌اتیلن با گالوانیزه مطابق استانداردهای ایمنی است که با تلاش تیم مدیریت اجرایی بیمارستان، طی مدت‌زمان دو ماه محقق گردید.

 

دکتر جهانگیری بابادی عنوان کرد: دیزل‌ژنراتور، یک مولد برق اضطراری و منبعی مطمئن هنگام قطعی یا نوسانات شبکه برق شهری به شمار می‌آید و بهره‌برداری از سیستم دیزل‌ژنراتور در بیمارستان‌‌ها، مستلزم دانش و برنامه‌ریزی دقیق است تا در زمان بروز اختلال یا افت ولتاژ، دستگاه‌ها و تجهیزات حیاتی بیماران، بدون وقفه به فعالیت خود ادامه دهند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,دانشجویان
  • کد خبر : 6610
کلمات کلیدی
کاوه انصاری
خبرنگار

کاوه انصاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

پکس مرکزی

پکس مرکزی

نوپا (نظام نوین اطلاعات پژوهش‌های ایران)

ستاد اطلاع رسانی بحران در وبدا

ستاد اطلاع رسانی بحران در وبدا

اورژانس 115

اورژانس 115

سامانه نوبت‌دهی

آیین‌نامه و بخشنامه‌ها

نشریات علمی

پیشخوان مجوزهای کشور

سامانه رسیدگی به شکایات

سامانه پیگیری مکاتبات

خدمات شناسه‌دار

سالنامه آماری

دانش آموختگان

نمایشگاه مرکز رشد دارویی، سلامت

ملاقات با مدیران