• 1404/04/14 - 17:23
  • - تعداد بازدید: 16
  • - تعداد بازدیدکننده: 16
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
از قلب شهر تا مرز دلدادگی؛

روایت ارائه خدمت ۱۲۶ پایگاه اورژانس به زائران حسینی از زبان رئیس اورژانس خوزستان

دکتر مهران احمدی، رئیس مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در گفت‌وگو با وب‌دا خوزستان، از استقرار ۱۲۶ پایگاه اورژانس شهری، جاده‌ای، اتوبوس‌آمبولانس و موتورلانس در ایام محرم امسال خبر داد و گفت: نیروها و پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵ آماده پوشش کامل امدادی مراسم دهه اول محرم و اربعین و ارائه خدمات لازم به عزاداران حسینی(ع) هستند.
 
وی با بیان این مطلب افزود: همچنین تعداد ۳ دستگاه اتوبوس آمبولانس و ۴ دستگاه موتورلانس در این ایام فعال و در حال خدمات‌رسانی به مردم هستند. اورژانس هوایی نیز آماده است تا در صورت نیاز به ماموریت‌های هوایی جهت خدمات‌رسانی سریع به مردم در این ایام اعزام شود.
 
رئیس اورژانس استان خوزستان گفت: در شهر اهواز برای خدمت‌رسانی به عزاداران حسینی، ۴۳ پایگاه شهری و جاده‌ای ثابت و سیار به طور شبانه‌روزی فعالیت و ارائه خدمت می‌کنند، در دهه اول محرم نیز بر اساس نیازسنجی مناطق کلانشهر اهواز، ۳ دستگاه اتوبوس آمبولانس در مراکز پرتردد و نیازمند خدمات فوری از جمله مرکز شهر، کیانپارس و منطقه مهرشهر و کیانشهر مستقر شدند.
 
دکتر احمدی اظهار داشت: همکاران اورژانس در مرکز پشتیبانی فوریت‌های پزشکی، مراکز دیسپچ و حوزه عملیاتی آماده دریافت نیازهای فوری هموطنان، از طریق سامانه ۱۱۵ اورژانس هستند و در کنار همکاران ما در قالب تیم‌های ثابت و سیار امدادی در دسته‌های عزاداری تلاش می‌کنند تا نیروهای اورژانس بتوانند با حداکثر توان و ظرفیت و در سریع‌ترین زمان ممکن خدمات لازم و ضروری را به مردم عزیز ارائه دهند.
 
وی در خصوص آمادگی اورژانس ۱۱۵ برای خدمات‌رسانی در ایام اربعین نیز عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از سال‌های گذشته تاکنون با برگزاری کمیته اربعین، هماهنگی لازم را در این زمینه در دستور کار خود قرار داده است و همواره به منظور ارائه خدمات مناسب به زائران اباعبدالله حسین(ع) آمادگی کامل دارد.
 
رئیس مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم برای پوشش امدادی محورهای مواصلاتی برای ایام اربعین انجام و در محورهای ورود زوار عزیز از استان‌های مختلف به استان خوزستان و همچنین به مرز چذابه، پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵ جهت پوشش امدادی مستقر شده‌اند. پوشش امدادی زائران از استان لرستان، محور اندیمشک _ شوش به مرکز استان، از استان چهارمحال و بختیاری، محور دهدز و ایذه به مرکز استان و همچنین ورود زائران از محور هندیجان صورت گرفته است؛ در این مسیرها، اورژانس جاده‌ای و در نقاط شهری نیز اورژانس شهری برای خدمات‌رسانی به زائران آماده فعالیت هستند.
 
دکتر احمدی افزود: در مناطقی که اسکان جمعیت زوار بیشتر است، مانند محور عبدالخان به سمت سه‌راهی بستان و همچنین محور حمیدیه به بستان و پس از آن به مرز چذابه، پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵ ثابت و سیار در طول مسیر مستقر می‌باشند، در محورهای رفت و برگشت چذابه به سمت اهواز و شهرهای مقصد زوار نیز ایستگاه‌های امدادی اورژانس ۱۱۵ با حداکثر پوشش‌دهی، آماده ارائه خدمات مطلوب به زائران اباعبدالله حسین(ع) هستند. درمانگاه مرزی چذابه نیز در آمادگی کامل برای پذیرش زوار جهت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی قرار دارد.
 
وی در خصوص لزوم تعیین مسیرهای ویژه برای تردد آمبولانس‌ها و ناوگان خودرویی امدادی در ایام اربعین، اظهار داشت: در کمیته ترافیک اربعین برنامه‌ریزی لازم برای تعیین خطوط امن و ویژه جهت تردد ناوگان اورژانس و امدادی انجام و تمهیدات ضروری برای برگزاری مراسم اربعین حسینی(ع) به صورت پرشور و با امنیت خاطر زائران عزیز فراهم شده است. بالگردهای اورژانس نیز در آماده‌باش کامل قرار دارند.
 
رئیس اورژانس استان خوزستان خاطرنشان کرد: بی‌شک امسال نیز ناوگان خودرویی، آمبولانس، تجهیزات و نیروی انسانی از استان‌های مختلف کشور در کنار نیروهای پرتلاش دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به‌ خدمت‌رسانی به زائران اربعین در استان خوزستان خواهند پرداخت. در سال جاری حضور ۵۰۰ نفر از نیروهای امداد اورژانس ۱۱۵ در مراسم اربعین برنامه‌ریزی شده است و ۴۰ کد آمبولانس جدید ویژه پوشش مراسم اربعین به محورهای تردد زائران اربعین اضافه می‌شود.
 
دکتر احمدی به زائران تاکید کرد: با توجه به گرمای هوا در این روزها و احتمال شیوع بیماری‌های گوارشی، نکات مهم و توصیه‌های لازم را که از سوی حوزه‌های بهداشت و درمان دانشگاه به اطلاع شهروندان می‌رسد، رعایت نمایند. همچنین زائرینی که در محورهای عنوان شده با خودرو سفر می‌کنند، به توصیه‌های ایمنی در ساعات مختلف رانندگی توجه کامل داشته باشند و همچنین توصیه می‌شود برای پیشگیری از عوارض گوارشی، در طول مسیر از آب و غذای سالم استفاده کنند.
 
وی عنوان کرد: زائران حسینی(ع) و هم ‌استانی‌های عزیز در صورت نیاز به دریافت هرگونه مشاوره و خدمات بهداشتی و درمانی اورژانسی می‌توانند با همکاران ما در مرکز اورژانس ۱۱۵ ارتباط بر قرار نمایند.
  • گروه خبری : گروه های مطالب,دانشجویان
  • کد خبر : 6468
کلمات کلیدی
کاوه انصاری
خبرنگار

کاوه انصاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

پکس مرکزی

پکس مرکزی

نوپا (نظام نوین اطلاعات پژوهش‌های ایران)

ستاد اطلاع رسانی بحران در وبدا

ستاد اطلاع رسانی بحران در وبدا

اورژانس 115

اورژانس 115

سامانه نوبت‌دهی

آیین‌نامه و بخشنامه‌ها

نشریات علمی

پیشخوان مجوزهای کشور

سامانه رسیدگی به شکایات

سامانه پیگیری مکاتبات

خدمات شناسه‌دار

سالنامه آماری

دانش آموختگان

نمایشگاه مرکز رشد دارویی، سلامت

ملاقات با مدیران