• 1403/03/01 - 13:10
  • - تعداد بازدید: 60
  • - تعداد بازدیدکننده: 59
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اهواز؛

جز شهادت، هیچ چیزی نمی‌تواند تلخی مرگ را از بین ببرد

به گزارش وب‌دا خوزستان، دوشنبه 31 اردیبهشت‌ماه 1403، در پی انتشار خبر شهادت آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور و هیات همراه، همزمان با سراسر کشور، مدیران، اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با برگزاری مراسم عزاداری در مسجد امام خمینی(ره) دانشگاه به سوگ نشستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد مهدی شفیعی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در جمع دانشگاهیان ضمن تسلیت این ضایعه اسفناک و بزرگ به ملت ایران و رهبر معظم انقلاب به آیه 74 سوره مبارکه انفال اشاره کرد و گفت: و آنها که ایمان آوردند و هجرت نمودند و در راه خدا جهاد کردند، و آنها که پناه دادند و یاری نمودند، آنان مؤمنان حقیقی‌اند.

وی ادامه داد: هجرت و جهاد از ویژگی‌های مومنان حقیقی است و به گواه سال‌های خدمت و نوع از دنیا رفتن آیت‌الله رئیسی، ایشان اهل جهاد بودند و امیدواریم آنچه خداوند متعال برای اولیا و مجاهدان فی سبیل الله در قرآن ضمانت کرده برای ایشان نیز مقدر کرده باشد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اهواز به پیام تسلیت مقام معظم رهبری که در نوع خود به دلیل اعلام 5 روز عزای عمومی خاص است و اهمیت مساله رو دو چندان می‌کند، اشاره کرد و گفت: باید از این پیام درس بگیریم چرا که دو مطلب در آن پرتکرار است، یکی تاکید بر مردم که سه بار کلمه مردم و رئیس جمهور در پیام آمده است و از ایشان به عنوان رئیس جمهور مردمی یاد می‌شود. اگر دنبال راه جهاد و مسیر الی الله می‌گردیم، جز در خدمت به مردم میسر نمی‌شود.

وی افزود: مطلب دوم، تاکید مقام معظم رهبری بر پر تلاش بودن و خدمتگزار بودن است. شاید در کمتر پیامی از سوی رهبری تا این اندازه به مساله خدمت به مردم تاکید شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد مهدی شفیعی در پایان با اشاره به بیتی از صائب تبریزی که می‌گوید در این بساط به جز شربت شهادت نیست/ میی که تلخی مرگ از گلو تواند شست، خاطرنشان کرد: ان‌شاءالله که خدای متعال ما را نیز در این مسیر قرار دهد و به شهدا ملحق کند و این شهیدان عزیز را هم در کنار اولیاء و انبیاء محشور بگرداند، چرا که جز شهادت هیچ چیزی نمی‌تواند تلخی مرگ را از بین ببرد.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,دانشجویان
  • کد خبر : 1800
کلمات کلیدی
کاوه انصاری
خبرنگار

کاوه انصاری

پکس مرکزی

پکس مرکزی

نوپا (نظام نوین اطلاعات پژوهش‌های ایران)

اورژانس 115

اورژانس 115

سامانه نوبت‌دهی

آیین‌نامه و بخشنامه‌ها

نشریات علمی

پیشخوان مجوزهای کشور

سامانه رسیدگی به شکایات

سامانه پیگیری مکاتبات

خدمات شناسه‌دار

سالنامه آماری

دانش آموختگان

نمایشگاه مرکز رشد دارویی، سلامت

ملاقات با مدیران