تشدید نظارت بر کیفیت آب آشامیدنی از اولویتهای مرکز بهداشت استان در سال ۱۴۰۴

دکتر شریفی با تاکید بر اینکه عدم توجه به کیفیت بهداشتی آب آشامیدنی احتمال بروز و شیوع بیماریهای منتقله از آب را افزایش میدهد، افزود: آب ناسالم، تهدیدکننده جدی برای سلامت جمعیت فراوانی از افراد جامعه است و خسارات جدی بر حوزه بهداشت و درمان و هزینههای مالی و روانی بسیاری بر استان تحمیل میکند.
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: با توجه به اهمیت موضوع، کنترل روزانه کلر آزاد باقیمانده در آب آشامیدنی با وسایل پرتابل و همچنین نمونهبرداری میکروبی و سنجش کدورت از شبکههای توزیع آب و تصفیهخانهها در مناطق شهری و روستایی از وظایف اصلی مهندسان بهداشت محیط مراکز بهداشت شهرستانهای تابعه این دانشگاه میباشد.
وی اظهار داشت: در تمامی مراکز بهداشت شهرستانهای تابعه این دانشگاه، آزمایشگاه آبشناسی وجود دارد که به تجهیزات لازم برای آزمایشهای میکروبی و شیمیایی مجهز هستند؛ از ابتدای سال گذشته تاکنون ۳۲ هزار و ۵۶۱ مورد نمونهبرداری میکروبی از آب، ۹۸۴ هزار و ۵۲۴ مورد سنجش کلر باقیمانده و ۹۹۹ هزار و ۶۶۵ مورد کدورت سنجی از شبکههای توزیع و تصفیهخانههای آب آشامیدنی توسط مراکز بهداشت شهرستانها انجام گردیده است.
رئیس مرکز بهداشت خوزستان عنوان کرد: مهندسان بهداشت محیط پس از بازدید از تاسیسات آبرسانی در مناطق شهری و روستایی، نقصهای تصفیهخانهها را شناسایی و به شرکت مهندسی آب و فاضلاب اعلام مینمایند تا در سریعترین زمان نسبت به رفع نواقص اقدام گردد.
دکتر شریفی عنوان کرد: اورهال یگانهای مختلف تصفیهخانهها از قبیل لایروبی به موقع حوضچههای تهنشینی و زلالساز، راهبری صحیح واحدهای تزریق کلر، تعویض به موقع بستر شنی فیلتراسیونهای موجود و همچنین رفع سریع شکستگیهای خطوط انتقال آب از مهمترین نکات مورد توجه در مسئله ارتقای کیفیت آب خواهد بود.
نظر دهید