• 1403/11/13 - 13:53
  • - تعداد بازدید: 51
  • - تعداد بازدیدکننده: 49
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز:

امید است آغاز ۴۶مین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، نقطه عطفی باشد برای اتحاد بیشتر، خدمتی بهتر و رضایت بیشتر مردم

به گزارش وب‌دا خوزستان، روز شنبه ۱۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۳، آیین افتتاح برنامه‌های دهه فجر و غبارروبی مزار شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با حضور جمع کثیری از مسئولین، اعضای هیات علمی، کارمندان و دانشجویان در یادمان شهدای گمنام دانشگاه برگزار شد.

دکتر بوستانی در این مراسم با تبریک فرارسیدن اعیاد شعبانیه و آغاز دهه فجر گفت: سوال بیشتر جوانان امروزی چرایی شکل‌گیری و هدف از برپایی انقلاب اسلامی است و لازم است ما با دادن آگاهی‌های لازم، جوانان را روشن کنیم که اگر انقلاب اسلامی شکل نمی‌گرفت؛ نقش کشور و ملت ایران در جهان اسلام، ارتباط با کشورهای قدرتمند و اختیار مردم ایران چگونه بود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز با بیان اینکه ما در آغاز انقلاب اسلامی هیچ تجربه‌ای از فعالیت‌های اقتصادی نداشتیم، ادامه داد: به وجود آمدن شورش‌ها و کودتاها که مدیریت اصلی آنها در سفارت آمریکا شکل می‌گرفت و پس از آن آغاز جنگ تحمیلی و تحریم‌های ظالمانه، نقش بسزایی در مسیر اقتصادی کشور داشتند.

وی افزود: انقلاب اسلامی ایران، مردمی‌ترین انقلاب در تاریخ است و در آن زمان بزرگترین تغییر از لحاظ دینی، فرهنگی و سیاسی در کل جهان بود و مردم کشور ما بسیجی‌وار و جهادی جنگ تحمیلی را اداره کردند، ولی به دلیل دشمنی‌های شدید بیرونی و عدم دوستی و نگاه متحدگرایانه در داخل کشور، بسیاری از نتایج انقلاب حاصل نشد.

بوستانی با اشاره به اینکه مردم ایران، بهترین و ایثارگرترین مردم جهان هستند که در راه انقلاب و کشورشان شهدا و نخبه‌های فراوانی تقدیم کردند، بیان داشت: امیدوارم که ما از تجارب گذشته درس گرفته و با نگاهی که به مردم و شهدا مدیونیم، تمام تلاش خود را جهت خدمت صادقانه به مردم انجام دهیم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز خاطرنشان کرد: اگر هر مسئولی بداند که فارغ از هر عنوانی که دارد، در مقابل خدا باید پاسخگو باشد، نگاهی متفاوت به خدمت به مردم خواهد داشت. لازم است که ما با خودمان، مردم کشورمان و خدایمان روراست باشیم. حق ملت ما این است که خدمتی صادقانه، بی منت و با احترام دریافت کنند. امیدوارم آغاز ۴۶مین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، نقطه عطفی باشد برای اتحاد بیشتر، خدمتی بهتر و رضایت بیشتر مردم.

وی با بیان اینکه هر کسی که در هر جایی از کشور امید و اعتماد مردم را به نظام بیشتر کند، خادم‌تر است، افزود: مهمترین مطلب آن است که به صدر انقلاب نزدیک شویم.

وی با اشاره به فرموده سردار شهید دل‌ها؛ حاج قاسم سلیمانی، گفت: کسی به درجه شهادت نائل خواهد شد که مثل یک شهید زندگی کند یا به عبارتی مخلص باشد، دیگران را به خود ترجیح دهد، در سختی‌ها مقدم و در دریافت امتیازات آخرین نفر باشد.

بوستانی در پایان افزود: امیدوارم که بتوانیم با وجود تمام ناملایمات و کج سلیقگی‌ها، خدمتی بهتر از لحاظ کیفیت و کمیت به مردم ارائه داده و بخشی از دین خود را به مردم، انقلاب و شهدا ادا نمائیم تا همگی در قیامت سربلند پاسخگو باشیم.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,دانشجویان
  • کد خبر : 4328
کلمات کلیدی
کاوه انصاری
خبرنگار

کاوه انصاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

پکس مرکزی

پکس مرکزی

نوپا (نظام نوین اطلاعات پژوهش‌های ایران)

اورژانس 115

اورژانس 115

سامانه نوبت‌دهی

آیین‌نامه و بخشنامه‌ها

نشریات علمی

پیشخوان مجوزهای کشور

سامانه رسیدگی به شکایات

سامانه پیگیری مکاتبات

خدمات شناسه‌دار

سالنامه آماری

دانش آموختگان

نمایشگاه مرکز رشد دارویی، سلامت

ملاقات با مدیران