معاون توسعه دانشگاه:
از ۲۲۰۰ میلیارد تومان مطالبه تا پرداخت ۲۰۰۰ میلیارد تومانی/ کارنامه مالی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در یک نگاه

دکتر خلیلی در ادامه به حجم قابل توجه بدهیهای دانشگاه اشاره کرد و گفت: بدهیهایی بالغ بر حدود ۱۰ همت در بخشهای پرسنلی و غیرپرسنلی، عوارض شهرداری و سایر تعهدات مالی که بخش اعظم آن را مطالبات پرسنل تشکیل میداد، پرداخت شد.
وی همچنین به اقدامات صورت گرفته در حوزه معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامهریزی با حمایتهای ریاست دانشگاه و پیگیریهای معاونتها و سازمان مدیریت و برنامه بودجه کشور و مرکز مدیریت بودجه تاکید کرد و با اشاره به تلاشهای صورت گرفته در پایان سال برای ایجاد رضایت در بین پرسنل، با حمایتهای رئیس دانشگاه و پیگیریهای مجدانه مدیر مالی وقت دانشگاه، به ویژه در اسفند ماه و ایام تعطیل گفت: در خصوص برنامه ۳۰۳ خدمات درمانی بیمارستانها، دولت صرفاً حقوق نیروهای رسمی و پیمانی را پرداخت میکند و تأمین هزینههای سایر نیروها، حاملهای انرژی، دارو، ملزومات مصرفی و قراردادهای مربوط به طبخ غذا از محل درآمدهای اختصاصی است که برای حدود ده ماه وصول نشده بود و تابآوری سیستم را کاهش داده بود.
دکتر خلیلی همچنین به پیگیریهای وزارت بهداشت و تخصیص ۲۵ همت از مطالبات دانشگاهها از سازمان تأمین اجتماعی در قالب اوراق قرضه اشاره کرد و افزود: با دستور ویژه ریاست جمهوری، بخشی از این اوراق به فروش رسید و نقدینگی آن در اختیار دانشگاهها قرار گرفت.
وی همچنین رقم حدود ۲۲۰۰ میلیارد تومان مطالبات دانشگاه از سازمانهای بیمه خدمات درمانی و تأمین اجتماعی را اعلام نمود و با وجود مشکلات موجود، به تلاشها برای جذب منابع از ردیفهای متمرکز وزارتی، کمکهای سایر منابع وزارت بهداشت، صندوق توسعه ارزی و سازمان هدفمندی یارانهها اشاره کرد.
دکتر خلیلی اظهار داشت: در مجموع ۲۷۸۰ میلیارد تومان پرداخت شده است که ۷۰ درصد آن پرسنلی و ۳۰ درصد غیر پرسنلی بوده است.
وی همچنین به دریافت هزار میلیارد تومان از صندوق توسعه ارزی با پیگیریهای معاونت غذا و دارو اشاره کرد و بیان داشت: حدود ۶۳۳ میلیارد تومان تا پایان سال ۱۴۰۲ که حدود یک همت از آن پرداخت شده و ۳۶۶ میلیارد تومان بدهی دارو از همین محل تسویه شده است.
دکتر خلیلی در مورد درآمدها به مکاتبات با سازمانهای بیمهگر و قانون مصوب سال ۱۳۵۴ اشاره نمود و گفت: با توجه به وابستگی هزینهها به درآمدهای اختصاصی، از سازمانهای بیمهگر درخواست شده ۷۰ درصد مطالبات را واریز کنند، اما آنها هیچ واکنشی نشان ندادهاند.
خلیلی در خصوص پرداختیهای پرسنلی به پرداخت معوقات پرستاری تا آبانماه به مبلغ حدود ۶۰ میلیارد تومان، کارانه پزشکان تماموقت تا شهریورماه، کمک هزینه حق مسکن و حق مأموریت معوقه حدود ۱۱ ماهه و سایر مطالبات پزشکان مقیم و ماندگاری پزشکان اشاره کرد.
وی همچنین به پرداخت بیمه روستایی به بهورزان و تسویه حساب حقوق پزشکان جدیدالورود تا پایان اسفندماه اشاره کرد و افزود: دانشگاه علوم پزشکی اهواز اولین دانشگاهی بوده که اضافهکار پرستاران را با نرخ جدید از آبانماه پرداخت کرده است.
معاون توسعه دانشگاه با تاکید بر پایین بودن حقوق کادر بهداشت و درمان، افزود: اگرچه اضافهکار پرداخت میشود، اما ثابت نیست و پرداخت آن وابسته به وصول مطالبات است.
دکتر خلیلی همچنین به پایینتر بودن ضریب حقوقی کادر درمان، بهداشت، کارگری و حتی برخی از رشتههای هیئت علمی نسبت به سایر بخشها اشاره نمود و در بخش دیگری به ضرورت تأمین هزینههایی نظیر اضافهکار و مأموریتها از محل بودجه جاری یاد کرد و بیان داشت: سازمان برنامه و بودجه تاکنون اعتبار مشخصی برای این منظور تخصیص نداده است.
وی ابراز امیدواری کرد با تخصیص ردیف خاص برای اضافهکار برنامه ۳۰۳، پرداخت آن به موقع انجام شود.
دکتر خلیلی در مورد اعتبارات متوازن ۲ و ۳ به مکاتبات با نمایندگان جهت تخصیص اعتبار به طرحهای عمرانی ملی اشاره داشت و گفت: این اعتبارات میتوانند در زمینه طرحهای آب آشامیدنی، مراکز آموزشی، تجهیزات بیمارستانی و بیمارستانهای شهرستانهای کرخه، هویزه، حمیدیه و اندیکا مورد استفاده قرار گیرد.
وی در بخش دیگری از پیگیری اعتبارات نفت و مطالبه حدود ۸۵۰ میلیارد تومانی برای بیمارستان گلستان صحبت کرد و اظهار داشت: حداقل ۴ همت اعتبار برای تکمیل این فاز مورد نیاز است.
نظر دهید