اطلاعیه شماره ۳ ستاد اطلاعرسانی بحران وزارت بهداشت؛
کادر سلامت با تمام توان در حال ارائه خدمات درمانی به مردم است/ ارائه توصیههای ایمنی به هموطنان

به گزارش وبدا خوزستان، ستاد اطلاعرسانی بحران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اطلاعیه شماره ۳، اعلام کرد: هموطنان در مواجهه با بحران، توصیههای ایمنی لازم را رعایت کنند. کادر سلامت کشور همچنان با تمام توان در حال ارائه خدمات درمانی ضروری به ملت شریف ایران است و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز از همه نهادهای بین المللی خواسته است با محکومیت این تجاوزات، برای توقف درگیریها و حملات تلاش کنند.
متن کامل اطلاعیه شماره ۳ ستاد اطلاعرسانی بحران وزارت بهداشت به شرح زیر است:
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران، ضمن محکومیت مجدد تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی که به شکلی ناجوانمردانه مردم غیرنظامی را هدف قرار داده است و همچنین محکوم کردن حمله به رسانه ملی کشورمان، به اطلاع میرساند کادر سلامت کشور همچنان با تمام توان و بدون وقفه در حال ارائه خدمات درمانی به ملت شریف ایران است. در این شرایط سخت و حساس، برای کمک به حفظ جان و سلامتی هموطنان، توصیههای زیر را به استحضار مردم غیور کشورمان میرسانیم:
وضعیت خدمات سلامت:
- همه اعمال جراحی ضروری (از جمله موارد اورژانسی و سرطان) طبق برنامهریزی انجام میشود.
- خدمات درمانی برای مجروحان اورژانسی در مراکز دولتی و خصوصی رایگان است.
- مرخصیهای پرسنل درمانی بهطور موقت لغو و آمادهباش کامل اعلام شده است.(بهطور ویژه از همه عزیزانی که از سراسر کشور برای ارائه خدمت داوطلبانه اعلام آمادگی کردند، قدردانی می نماییم.)
ـ دستورالعملهای تخصصی برای مدیریت مصدومان انبوه توسط معاونت مربوطه به دانشگاههای علوم پزشکی ابلاغ شده است.
توصیههای ایمنی به شهروندان:
۱. قبل و هنگام حمله:
به پناهگاههای زیرزمینی (مترو، زیرزمین) مراجعه کنید.
در صورت دسترسی نداشتن به پناهگاه ویژه، در قسمتهای امن داخل ساختمان (دور از پنجرهها و زیر پلهها) پناه بگیرید.
۲. هنگام انفجار:
به شکم روی زمین دراز بکشید و سر و گوشتان را با دستان خود بپوشانید؛ دهان را باز و چشمها را بسته نگه دارید.
۳. پس از انفجار:
تا پایان صدای انفجار در جای امن بمانید، حرکت نکنید؛ همچنین به دلیل احتمال نشت گاز پس از انفجار، از آتش روشن کردن یا زدن کبریت خودداری کنید.
۴. تجهیزات اضطراری:
همراه داشتن بسته یا کیف ضروری حاوی آب، غذا، چراغ قوه، جعبه کمکهای اولیه، رادیو، اسناد مهم و شارژر تلفن همراه ضرورت دارد.
۵. نکات حیاتی:
- برای پناه گرفتن در فضای باز از موانع طبیعی یا گودالها استفاده کنید.- از ایستادن زیر درختان یا سازههای ناپایدار خودداری کنید.
۶. پایان حملات:
- پس از اطمینان از پایان حملات، تلاش کنید با احتیاط کامل و حتی الامکان، مسیر رسیدن وسایل امدادی تا محل حادثه را از موانع و نخالهها پاک کنید.
- در فرآیند رسیدگی به مصدومان، افرادی چون مادران باردار، کودکان، افراد مسن و بیماران مزمن به ترتیب در اولویت قرار گیرند.
ستاد اطلاعرسانی بحران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
نظر دهید