رئیس سازمان جهاد دانشگاهی کشور:
زیبایی دینداری در نگاه جوانان، میراث مهم «آقا سیدمحسن شفیعی» است

دکتر منتظری با بیان این مطلب، افزود: مهمترین ویژگی آقا سیدمحسن، آسان کردن و آسان نشان دادن دینداری است. ایشان به گونهای دین را زیبا و با طراوات نشان میداد که مردم و به خصوص جوانان علاقهمند به دین میشدند و به دینداری شوق پیدا میکردند. این در حالی است که در جامعه بعضی رفتارها باعث میشود مردم از دین گریزان شوند. آنان که از دین چهرهای خشن نشان میدهند از زی طلبگی بهرهمند نیستند.
وی با تاکید بر اینکه احکام دین اسلام بسیار روان و ساده است و خداوند در همهی مسائل رعایت حال بندگان خود را داشته است، گفت: آقا سیدمحسن شفیعی، دین را برای قشر جوان بسیار آسان مینمود و به همین دلیل همه به ویژه جوانان پیرامون او حلقه میزدند. نقش کسانی مانند آقا سیدمحسن شفیعی را تنها به یک روحانی محدود نکنید چرا که این انسانها میراثی از خود به جای میگذارند که میتواند نسلها را تحت تاثیر قرار دهد و ما اکنون گرد هم آمدهایم تا نقش و شاخصهای رفتاری و عملکردی ایشان را مرور کنیم. محبوبیت ایشان در دل قشرهای مختلف مردم، متاثر از توسل به مکتب جعفری است.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی کشور با بیان اینکه آقا سیدمحسن شفیعی سرباز مکتب جعفری است، اظهار داشت: من به عنوان فرزند یک روحانی، تحت تاثیر ایشان و پدر بزرگوارشان، آیتالله شفیعی قرار گرفتم. ایشان درگیر القاب و عناوین نبود و ویژگیهای رفتاری ایشان ترجمان دستورات و آموزههای دینی است که متاسفانه جامعه از آن فاصله گرفته است.
دکتر منتظری گفت: به راستی سوال اینجاست که آقا سیدمحسن شفیعی، چرا نزد دانشجویان، دانشگاهیان، بازاریان و اقشار مختلف مردم تا این اندازه محبوب و گرامی بوده است؟. ایشان زی طلبگی داشت؛ زی طلبگی شاخصهایی دارد که میتوان آن را در منش، رفتار و شیوه زندگی این عالم فرهیخته مشاهده کرد.
وی با اشاره به ویژگی مردمداری حجت الاسلام والمسلمین سیدمحسن شفیعی، عنوان کرد: ایشان مصداق العلماء ورثة الانبیاء است؛ تعالیم ائمه(ع)، پیامبر(ص) و قرآن را با جان و دل دریافت نموده و به زبانی ساده و فروتنانه به عمل ترجمه میکرد، طوریکه برای همگان ملموس و قابل درک بود.
نظر دهید