• 1404/02/27 - 12:02
  • - تعداد بازدید: 137
  • - تعداد بازدیدکننده: 137
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی در همایش روز ارتباطات و روابط عمومی:

روابط عمومی چشم بینای مجموعه مدیریتی سازمان است

به گزارش وب‌دا خوزستان، حسین براتی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، در همایش روز ارتباطات و روابط عمومی که امروز شنبه ۲۷ اردیبهشت‌ماه، با حضور دکتر حاتم بوستانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و جمعی از مدیران، مسئولان و کارشناسان روابط عمومی سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان خوزستان، در تالار شهدا دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد، با اشاره به اهمیت جایگاه روابط عمومی در سازمان، اظهار داشت: روابط عمومی چشم بینای مجموعه مدیریتی سازمان است.
 
وی با قدردانی از میزبانی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برای برگزاری همایش مدیران و کارشناسان روابط عمومی‌ استان و سمینار آموزشی هوش مصنوعی در روابط عمومی، گفت: در این راستا، دانشگاه علوم پزشکی اهواز برای معرفی خدمات خود به جامعه، شایسته عمل کرد و برای ایجاد تعامل و اطلاع‌رسانی دقیق، به خوبی از این ظرفیت و بستر مناسب استفاده نمود. 
 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه روابط عمومی پلی صادق و امین بین سازمان و جامعه مخاطب است، خاطرنشان کرد: روابط عمومی در ایجاد یک ارتباط تعاملی و دو سویه میان مدیر و کارکنان و همچنین میان سازمان و مردم نقشی بی‌بدیل دارد.
 
براتی در همایش روز ارتباطات و روابط عمومی استان، با اشاره به رونمایی از پوستر جشنواره «سلام خوزستان»، گفت: این جشنواره ویژه روابط عمومی‌های استان خوزستان است و مجموعه‌های روابط عمومی در فضایی سالم و با نشاط با هم به رقابت می‌پردازند. 
 
وی همچنین، به فعالیت ۵۳۷ رسانه در استان به‌ صورت مجازی و حقیقی اشاره کرد و افزود: حوزه روابط عمومی می‌تواند با برقراری ارتباطی مستمر و دوسویه با حوزه رسانه از ظرفیت رسانه‌ها بهره‌مند شود. یکی از نقاط قوت جامعه سرزنده و پویا، داشتن رسانه بیدار است و میان رسانه و روابط عمومی یک رابطه معنادار و هدفمند وجود دارد. 
 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: اگر سازمان بتواند به درستی از ظرفیت رسانه استفاده کند و همچنین مدیر در کنار فن مدیریت، خلاقیت و اکسیر ارزشمند اخلاص، نهاد روابط عمومی خود را نیز قدر بداند، بی‌شک در حوزه مدیریتی خویش به توفیق لازم خواهد رسید.
  • گروه خبری : گروه های مطالب,دانشجویان
  • کد خبر : 5776
کلمات کلیدی
کاوه انصاری
خبرنگار

کاوه انصاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید