• 1404/05/10 - 16:28
  • - تعداد بازدید: 135
  • - تعداد بازدیدکننده: 130
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تأکید دکتر بوستانی بر حمایت از بیماران نیازمند و توسعه آموزش‌های بین‌المللی در بیمارستان سینا

به گزارش وب‌دا خوزستان، دکتر حاتم بوستانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در مراسم افتتاح سه پروژه درمانی و رفاهی در بیمارستان سینا شهرستان کارون، بر توسعه خدمات تخصصی و موردنیاز مناطق کم‌برخوردار تاکید کرد.
 
وی پس از افتتاح کلینیک دندانپزشکی بیمارستان سینا، اظهار داشت: خدمات تخصصی دندانپزشکی از جمله خدماتی است که بسیار موردنیاز مردم می‌باشد و اغلب به دلیل هزینه‌های بالا با چالش‌هایی مواجه است و معمولا نادیده گرفته می‌شود.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تاکید کرد: با وجود تحریم‌ها و مشکلات، در جهت رفع نیازمندی‌های بهداشت و درمان و ارتقای سلامت عمومی مردم، باید از برخی منابع به گونه‌ای دیگر استفاده نمود؛ علیرغم هزینه بالای خرید تجهیزات، می‌توان با مدیریت صحیح و اجاره تجهیزات لازم، خدمات درمانی و تشخیصی موردنیاز هموطنان را به شیوه‌ای مطلوب ارائه کرد.
 
دکتر بوستانی ضمن افتتاح و بازدید از درمانگاه هماتولوژی بیمارستان سینا، اظهار داشت: حمایت از مردم، بزرگ‌ترین خدمت محسوب می‌شود. در مرکز هماتولوژی نیز کادر درمان همانند مادران و پدرانی دلسوز از بیماران خود حمایت می‌کنند که این امر جای بسی تقدیر دارد.
 
وی همچنین پس از بازدید از مهدکودک بیمارستان سینا، بر اهمیت توجه به وضعیت مادران شاغل و همچنین بر حمایت از مادران شاغل دارای فرزند خردسال بسیار تاکید کرد و گفت: با توجه قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، برنامه‌ریزی جهت احداث مهدکودک در محل کار بانوان امری ضروری است.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در پایان، به ظرفیت‌های بالای بیمارستان سینا اشاره کرد و پیشنهاد داد: با توجه به توانمندی این مرکز، ‌می‌توان دانشجویان بین‌الملل را از کشورهای عراق و پاکستان جذب کرد و آموزش‌های بین‌المللی را در حیطه‌های مختلف گسترش داد، البته امکانات خوابگاهی این دانشجویان نیز باید فراهم شود. 
  • گروه خبری : گروه های مطالب,دانشجویان
  • کد خبر : 6789
کلمات کلیدی
کاوه انصاری
خبرنگار

کاوه انصاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید