• 1404/12/17 - 14:45
  • - تعداد بازدید: 129
  • - تعداد بازدیدکننده: 119
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اطلاعیه معاونت آموزشی وزارت بهداشت در خصوص ادامه تحصیل دانشجویان پزشکی و دندانپزشکی

معاونت آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به شرایط جدید کشور و عدم امکان برگزاری آزمون‌های جامع علوم پزشکی و پیش کارورزی در اسفندماه، مواردی را در خصوص نحوه ادامه تحصیل دانشجویان پزشکی و دندانپزشکی در نیمسال دوم ۱۴۰۵-۱۴۰۴ اطلاع‌رسانی کرد.

به گزارش وب‌دا خوزستان به نقل از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نامه دکتر طاهره چنگیز، معاون آموزشی وزارت بهداشت به معاونان آموزشی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی و همچنین دانشگاه آزاد اسلامی به شرح زیر است:

 

ضمن تسلیت شهادت رهبر معظم انقلاب و جمعی از مردم کشور عزیزمان به دست متجاوزان سفاک، و دعا برای پیروزی کامل ایران سرافراز بر دشمن صهیونی غدار، با توجه به شرایط جدید کشور و عدم امکان برگزاری آزمون‌های جامع علوم پایه و پیش کارورزی در اسفندماه جاری، موارد زیر را در خصوص نحوه ادامه تحصیل دانشجویان پزشکی و دندانپزشکی در نیمسال دوم ۱۴۰۵-۱۴۰۴ به استحضار می‌رساند:

 

۱- دانشجویان مقطع علوم پایه پزشکی و دندانپزشکی که واجد شرایط شرکت درآزمون جامع علوم پایه اسفندماه ۱۴۰۴هستند و همه دروس مقطع علوم پایه را با موفقیت گذرانده‌اند، می‌توانند به صورت مشروط در دروس مقطع مقدمات بالینی/ پیش‌بالینی نیمسال دوم ۱۴۰۵-۱۴۰۴ ثبت‌نام و شرکت کنند.

 

۲- کارآموزان پزشکی عمومی که واجد شرایط شرکت درآزمون جامع پیش‌ کارورزی اسفندماه ۱۴۰۴ هستند و همه دروس مقاطع قبلی را با موفقیت گذرانده‌اند، می‌توانند به صورت مشروط در دوره کارورزی ثبت‌نام و چرخش‌های دوره کارورزی خود را از فروردین ۱۴۰۵ شروع کنند.

 

۳- آزمون‌های جامع علوم پایه پزشکی و دندانپزشکی و پیش کارورزی پزشکی انشالله در خردادماه ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد (تاریخ دقیق آزمون متعاقبا اعلام می‌گردد). دانشجویان مشمول بند اول و دوم این بخشنامه موظف به شرکت در این دوره آزمون‌ها هستند و در صورت کسب نمره قبولی به تحصیل خود بدون وقفه ادامه خواهند داد. در صورت عدم کسب نمره قبولی در آزمون جامع، نمره دروس/ چرخش گذرانده شده در ماه‌های فروردین تا خرداد در کارنامه دانشجو حفظ می‌شود اما ادامه دوره وی به بعد از قبولی در آزمون جامع شهریور ۱۴۰۵ موکول می‌گردد.

 

۴- دانشجویانی که به دلیل تالمات روحی یا دیگر شرایط خاص قادر به ادامه تحصیل در نیمسال دوم ۱۴۰۵-۱۴۰۴ نیستند می‌توانند با تسلیم درخواست کتبی به دانشگاه/ دانشکده محل تحصیل، از یک نیمسال مرخصی تحصیلی بدون احتساب در سنوات استفاده نمایند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,دانشجویان
  • کد خبر : 10387
کلمات کلیدی
کاوه انصاری
خبرنگار

کاوه انصاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید