• 1404/02/21 - 11:19
  • - تعداد بازدید: 128
  • - تعداد بازدیدکننده: 122
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دکتر بوستانی در مراسم روز جهانی ماما: 

ماماها، سربازان خط مقدم جبهه جوانی جمعیت هستند

به گزارش وب‌دا خوزستان، دکتر حاتم بوستانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، در مراسم روز جهانی ماما که امروز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت‌ماه، با حضور مسئولان دانشگاهی و جمع کثیری از ماماهای استان خوزستان، در تالار شهدای دانشگاه برگزار شد، گفت: ماماها، سربازان خط مقدم جبهه جوانی جمعیت هستند، بنابراین ضرورت دارد محیطی امن برای فعالیت داشته باشند و صدای این عزیزان فداکار شنیده شود.
 
دکتر بوستانی با بیان اینکه احترام و شان ماماها همچون سایر ایثارگران حوزه سلامت، باید ارتقا پیدا کند، افزود: حرفه‌ی مامایی یکی از شریف‌ترین و حساس‌ترین مشاغل است و تنها به عنوان یک حرفه نباید به آن نگریست. در عین حال که حرفه تمامی اعضا در تیم سلامت، حساس است، اما بی‌شک جایگاه ماماها حساس‌تر است چرا که با شرایط فعلی کشور، در مقابل تهدیدی بزرگتر از تحریم مواجه هستیم و آن جوانی جمعیت است که جایگاه و تلاش ماماها در این عرصه به روشنی دیده می‌شود. 
 
وی ادامه داد: تولد و شروع حیات یک موجود هوشمند که ممکن است سرنوشت جهان را تغییر دهد در دستان ماماهاست؛ از بدو مراجعه مادران باردار تا زمانی که با صدای گریه نوزاد، یک شگفتی بزرگ خلق می‌شود و آغاز مسیر پر رمز و راز زندگی، مسئولیت آن با شماست و همه این تلاش‌ها و از خودگذشتگی‌ها قابل تحسین است. 
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز در ادامه، یاد و خاطره ۱۹ ماما که در دوران کرونا جان خود را از دست دادند و همچنین سه مامای رامهرمز که سال گذشته حین ماموریت در سانحه رانندگی آسمانی شدند، گرامی‌داشت و گفت: روز جهانی ماما، فرصتی است که از مقام والای همکاران خود تقدیر کنیم. مامایی یک موهبت الهی است، هم فرد و هم جامعه باید قدردان این موهبت باشند. 
 
دکتر بوستانی با اشاره به کاهش میزان مرگ‌ومیر مادران باردار در استان خوزستان، اظهار داشت: بی‌شک نقش بی‌بدیل ماماها در این زمینه بی تاثیر نبوده است و این باعث سربلندی دانشگاه و استان خوزستان در کشور می‌باشد. 
 
وی در ادامه به اهمیت اقدامات در زمینه رشد جوانی جمعیت در کشور اشاره کرد و خبر داد: بنا به گفته دکتر رئیسی، معاون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ماماهایی که در حیطه جوانی جمعیت عملکرد فعالی داشته باشند، ۳۰ درصد به پایه حقوق آن‌ها افزوده خواهد شد.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز عنوان کرد: در کشورهایی که سیستم مامایی پویایی وجود دارد، ماماها از امکانات، آموزش روزآمد و فضای واقعی و مجازی برای فعالیت برخوردار هستند، زایمان‌های طبیعی بیشتری انجام می‌شود و سطح سلامت نوزاد بالاتر است، همچنین عوارض زایمانی مادر و نوزاد به نسبت کمتر رخ می‌دهد، بنابراین لازم است شرایط بهتری را برای فعالیت ماماها در سیستم بهداشت و درمان فراهم کرد تا در محیطی امن به فعالیت بپردازند. 
 
دکتر بوستانی به حجم بالای ماموریت‌های در حال انجام دانشگاه در حوزه بهداشت اشاره و تاکید کرد: بدون آگاهی و اشراف کامل به مسائل و مشکلات نمی‌توان به درستی مدیریت کرد.
  • گروه خبری : گروه های مطالب,دانشجویان
  • کد خبر : 5668
کلمات کلیدی
کاوه انصاری
خبرنگار

کاوه انصاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

پکس مرکزی

پکس مرکزی

نوپا (نظام نوین اطلاعات پژوهش‌های ایران)

ستاد اطلاع رسانی بحران در وبدا

ستاد اطلاع رسانی بحران در وبدا

اورژانس 115

اورژانس 115

سامانه نوبت‌دهی

آیین‌نامه و بخشنامه‌ها

نشریات علمی

پیشخوان مجوزهای کشور

سامانه رسیدگی به شکایات

سامانه پیگیری مکاتبات

خدمات شناسه‌دار

سالنامه آماری

دانش آموختگان

نمایشگاه مرکز رشد دارویی، سلامت

ملاقات با مدیران