نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:
ضرورت رفع کمبود نیروی انسانی بهداشت و درمان در خوزستان
.jpeg)
مهندس یوسفی به پیگیریهای انجام شده برای پرداخت مطالبات کارانهها و بیمه دانشگاههای علوم پزشکی کشور اشاره کرد و گفت: در دو مرحله، مجموعاً بیش از ۴۵ هزار میلیارد تومان برای پرداخت مطالبات بیمه به دانشگاههای علوم پزشکی کشور تخصیص یافت.
نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به قدمت بالای بیمارستانهای فعلی گلستان و امام خمینی(ره)، افزود: با توجه به ضرورت توسعه زیرساختهای درمانی، هنگام بررسی بودجه سال گذشته، ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای احداث و جایگزینی بیمارستان گلستان و دیگر بیمارستانها در نظر گرفته شد.
وی همچنین در خصوص تکمیل پروژههای نیمهتمام توضیح داد: برای تکمیل پروژههایی مانند دانشکده داروسازی و بیمارستان حمیدیه نیز اعتباراتی پیشبینی شده است. اگرچه موقعیت زمین پیشبینی شده برای احداث بیمارستان حمیدیه به دلیل دوری و عدم وجود زیرساختهای لازم، مناسب نبود و تذکرات لازم در این خصوص داده شده است، اما با این حال، بیش از ۴۰ میلیارد تومان به این پروژه اختصاص یافت و وزارت بهداشت نیز متعهد به اختصاص ۳۰ درصد از این منابع شد.
مهندس یوسفی در ادامه، خاطرنشان کرد: در سال جاری مجوز استخدام ۲۷ هزار نفر در حوزه بهداشت و درمان صادر شده است که بیشترین سهمیه استخدامی به استان خوزستان اختصاص یافته است و آزمون آن طی دو ماه آینده برگزار خواهد شد. همچنین، مجوز جذب ۱۵ تا ۲۰ هزار نفر برای سال ۱۴۰۴ در سطح ملی پیشبینی شده که به دلیل کمبود نیرو در خوزستان، مجوز جذب دو برابری برای دانشگاههای علوم پزشکی استان اخذ شده است.
نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی، به لزوم تجهیز دستگاه پت اسکن دولتی، به عنوان یکی از نیازهای اساسی بیماران سرطانی در اهواز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر دستگاه پت اسکن دولتی برای تشخیص و عکسبرداری از بیماران سرطانی در اهواز وجود ندارد و بیماران برای دریافت خدمات لازم به دزفول یا استانهای دیگر مراجعه میکنند.
وی افزود: با پیگیریهای صورتگرفته، انتظار میرود مهرماه یا نهایتاً آبانماه سال جاری، فرآیند مربوط به نصب دستگاه پت اسکن در اهواز به پایان برسد و با همکاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی هرچه سریعتر وارد چرخه خدماترسانی شود تا علاوه بر کاهش هزینههای بیماران سرطانی روند تشخیص و درمان بیماری سریعتر شود.
مهندس یوسفی در ادامه، ضمن قدردانی از تلاشهای بیوقفه کادر بهداشت و درمان در همه شرایط، به مسئله کاهش شیفت کاری آنان اشاره کرد و گفت: این دغدغه در استانهایی مانند خوزستان، هرمزگان، خراسان جنوبی و شمالی وجود دارد که کادر درمان به دلیل کمبود نیرو ناچار به پذیرفتن شیفتهای دو برابری هستند. از این رو تلاش بر این است که با صدور مجوزهای استخدام، این مشکل تا حدودی برطرف گردد.
نظر دهید