• 1404/02/27 - 17:49
  • - تعداد بازدید: 58
  • - تعداد بازدیدکننده: 58
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
متخصص قلب و عروق:

زنگ خطر فشار خون با افزایش سن و عادات غذایی غلط

دکتر سید مسعود سیدیان، متخصص قلب و عروق و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در گفت‌وگو با وب‌دا خوزستان، با اشاره به شیوع بالای فشار خون در استان، گفت: افزایش سن و سبک زندگی ناسالم از عوامل اصلی ابتلا به این بیماری است.
 
دکتر سیدیان اظهار داشت: فشار خون در سنین پایین‌تر در آقایان شایع‌تر است، اما در سنین بالای ۵۵ سال، شیوع آن در خانم‌ها کمی افزایش می‌یابد. 
 
وی ادامه داد: با افزایش سن، احتمال ابتلا به فشار خون بالا بیشتر می‌شود، به گونه‌ای که در میانسالی حدود یک سوم افراد و در سنین ۷۰ تا ۸۰ سال، بین ۷۰ تا ۷۵ درصد از افراد جامعه به این بیماری مبتلا هستند.
 
متخصص قلب و عروق، نقش سبک زندگی و رژیم غذایی در بروز یا کنترل فشار خون را بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: در بیماران مبتلا به فشار خون، پزشک پیش از تجویز دارو، باید بر اصلاح سبک زندگی و رژیم غذایی بیمار تاکید کند.
 
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: مصرف غذاهای کم کالری و کم‌نمک در کنترل فشار خون موثر می‌باشد. از آنجا که چاقی با فشار خون بالا مرتبط است، کاهش وزن و مصرف رژیم‌های کم کالری و کم‌چرب، به ویژه پرهیز از مصرف غذاهای فست فودی که منجر به افزایش وزن می‌شوند، می‌تواند بر پیشگیری و کنترل فشار خون تاثیرگذار باشد.
 
این متخصص قلب و عروق مصرف میوه‌جات، سبزیجات، لبنیات و گوشت سفید را در کنترل فشار خون و کاهش وزن مفید دانست و اظهار داشت: ورزش‌های منظم، پیاده‌روی‌های سبک، کاهش استرس، مصرف آب کافی، خواب مناسب و داشتن یک زندگی آرام نیز در کاهش احتمال ابتلا به فشار خون بالا موثر است.
  • گروه خبری : گروه های مطالب,دانشجویان
  • کد خبر : 5783
کلمات کلیدی
کاوه انصاری
خبرنگار

کاوه انصاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

پکس مرکزی

پکس مرکزی

نوپا (نظام نوین اطلاعات پژوهش‌های ایران)

ستاد اطلاع رسانی بحران در وبدا

ستاد اطلاع رسانی بحران در وبدا

اورژانس 115

اورژانس 115

سامانه نوبت‌دهی

آیین‌نامه و بخشنامه‌ها

نشریات علمی

پیشخوان مجوزهای کشور

سامانه رسیدگی به شکایات

سامانه پیگیری مکاتبات

خدمات شناسه‌دار

سالنامه آماری

دانش آموختگان

نمایشگاه مرکز رشد دارویی، سلامت

ملاقات با مدیران