امید در دل بحران؛
روایت رئیس دانشگاه جندیشاپور اهواز از همراهی مردم و تلاش کارکنان در روزهای جنگ اخیر
.jpeg)
وی به شهادت دانشمندان هستهای کشور نیز اشاره کرد و اظهار داشت: دانشمندانی که در جبهه علم و دانش به ویژه در زمینه پزشکی هستهای و درمان افتخارات بزرگی را نصیب کشورمان کرده بودند، مظلومانه و همراه با خانواده به شهادت رسیدند، اما هموطنان شریف و نیروی مسلح مقتدر ایران به گونهای پایداری کرده و حضوری باشکوه در صحنه داشتند که امید دشمن را ناامید ساختند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در روزهای نخست جنگ با ورود موثر استاندار خوزستان به صحنه و تشکیل قرارگاههای یازدهگانه، هماهنگی بین دستگاهها در سطح بسیار بالایی انجام و کمیتههای بحران در بخشهای مختلف استان از جمله دانشگاه علوم پزشکی اهواز و معاونتهای بهداشت، درمان، دارو و پشتیبانی برگزار شد و اقدامات موثری با حمایت بخش پشتیبانی دانشگاه صورت گرفت؛ به گونهای که با وجود اینکه عهدهدار وظیفه دفاع از سلامت مردم استان بودیم، توانایی پوشش استانهای همجوار را نیز داشتیم.
دکتر بوستانی به همراهی و مشارکت مردم در تسهیل روند خدماترسانی به بیماران در مراکز درمانی با وجود شرایط جنگی اشاره کرد و افزود: تابآوری این زنجیره مشارکت به ضخامت همه حلقههای آن بستگی ندارد، بلکه میطلبد که در تقویت این زنجیره از تابآوری ضعیفترین حلقه آن غافل نشویم.رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: ما باید آمادگی مقابله با بحرانهای بزرگتر را نیز داشته باشیم، بنابراین باید بسیار هوشمندانه اقدامات موثرتری انجام دهیم.
وی تاکید کرد: تمهیدات لازم در جهت حفظ آمادگی مراکز درمانی و تامین دارو بیش از ظرفیت موردنیاز استان، اندیشیده شده و هماهنگیهای لازم در این زمینه انجام گردیده است.
دکتر بوستانی در ادامه، خطاب به مدیران گفت: تقویت انگیزهی نیروها و رفع مشکلات و کمبودهای سیستم، موجب کارکرد خوب سیستم میشود، بنابراین باید دشمنشناسی را در وجود خود و همکاران تقویت نمایید؛ سیستمی پویاست که دیدگاهها و حساسیتهای مدیران آن با ردههای پایینتر مجموعه به هم نزدیک باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بر حمایت از نیروی انسانی در همه شرایط و حفظ این سرمایه اجتماعی تاکید کرد و اظهار داشت: در حال حاضر نیروی انسانی ما در بهترین شرایط روحی قرار دارند چرا که به این باور رسیدهاند که اگر دانشگاه اعتباری در اختیار داشته باشد، بیشک آنها را فراموش نخواهد کرد. دانشگاه در چند ماه اخیر با وجود بدهیهای بسیار سنگین در همه حوزهها، توانست بخشی از مطالبات نیروها را پرداخت نماید.
وی ادامه داد: با توجه به مطالبات و بدهیهای پرسنلی، پرستاری، پزشکی، بهداشت، تجهیزات و ملزومات مصرفی، طبخ غذا، پیمانکاران حوزههای مختلف و غیره که تاریخ آنها به سالهای دور میرسد، خوشبختانه با دستور مقام معظم رهبری و برداشت ۳۰۰ میلیون دلار از صندوق ذخیره ارزی، با سهم دانشگاه از این اعتبارات توانستیم بخشی از بدهیها به خصوص در بخش تجهیزات پزشکی و ملزومات را پرداخت نماییم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز همچنین به پرداخت حدود ۵۳ میلیارد تومان به عنوان عیدانه اعیاد غدیر و قربان به تمامی کارکنان دانشگاه اشاره کرد و گفت: دانشگاه با داشتن ۲۶ هزار نیرو این اقدام را برای نخستین بار در دستور کار خود قرار داد و طی روزهای آینده نیز اعتبار مالی خوبی به بدنه پرسنلی و همچنین بخشهای دیگر تزریق خواهد شد.
دکتر بوستانی عنوان کرد: همچنین در این شرایط، با توجه به بحران جنگ اخیر، ۲۰۰ میلیارد تومان به عنوان تنخواه در اختیار بیمارستانها و مراکز بهداشتی قرار داده شد.
وی گفت: همچنین احداث ساختمان مربوط به پروژه راهاندازی دستگاه پتاسکن، به دلیل اهمیت سرعت در کار، با وجود مشکلات پیشرو، آغاز شد و پروژه برای ساخت سه طبقه تقریبا یکهزار متری در حال انجام است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به نقش مهم و تاثیرگذار خیرین سلامت در روند خدماترسانی به مردم اشاره کرد و گفت: خیرین سلامت که در پروژه خرید پتاسکن همکاری نمودند، هماکنون در راهاندازی آن نیز مشارکت کردند.
دکتر بوستانی در پایان، خاطرنشان کرد: اکنون مراسم اربعین را پیش رو داریم و ضرورت خدماترسانی مطلوب را نباید فراموش کنیم. در محرم و صفر و ایام سوگواری اباعبداللهالحسین(ع) وظیفه بسیار سنگینی در قبال خدماترسانی به زائران بر دوش داریم و برای برگزاری هر چه باشکوهتر مراسم اربعین، همه بخشها و نیروها باید با مسئولیتپذیری تمام اقدام کنند.
نظر دهید