• 1405/01/09 - 18:49
  • - تعداد بازدید: 115
  • - تعداد بازدیدکننده: 109
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز از بیمارستان‌های بقایی ۲ و شفا بازدید کرد

به گزارش وب‌دا خوزستان، دکتر حاتم بوستانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، در راستای نظارت بر پایداری خدمات سلامت و بررسی ظرفیت‌های عملیاتی مراکز درمانی در شرایط ویژه، با حضور در بیمارستان‌های شهید بقایی ۲ و شفا، آخرین وضعیت ارائه خدمات این مراکز را مورد ارزیابی قرار داد.

 

دکتر بوستانی در نشست با تیم مدیریتی بیمارستان شفا، ضمن بررسی گزارش‌های عملکردی این مرکز، بر اهمیت استمرار خدمات تخصصی به بیماران خاص تأکید کرد و حفظ آرامش بیماران و خانواده‌های آنان در شرایط کنونی را اولویت نخست دانست.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز در ادامه با حضور در نشست مدیران بیمارستان شهید بقایی ۲ نیز به بررسی توانمندی‌های این مرکز در پاسخگویی به مراجعات و مدیریت بحران پرداخت. در این گفتگوهای مدیریتی، چالش‌های مربوط به پشتیبانی، زنجیره تأمین اقلام مصرفی و آمادگی کادر درمان در این شرایط مورد ارزیابی قرار گرفت.

 

دکتر بوستانی در پایان این بازدیدها، با تجلیل از مجاهدت و ایستادگی تحسین‌برانگیز کادر درمان، پرسنل و تمامی کارکنان حوزه سلامت، حضور مقتدرانه آنان در سنگر سلامت را مایه دلگرمی جامعه دانست و تصریح کرد: تعهد و ایثار همکاران ما در تداوم ارائه خدمات با کیفیت به بیماران در شرایط حساس جنگی، روحیه جهادی، باور قلبی و همچنین وظیفه‌شناسی آنان را نشان می‌دهد؛ این ایستادگی مسئولانه، اصلی‌ترین رکن پایداری امنیت روانی و سلامت شهروندان در وضعیت کنونی است.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,دانشجویان
  • کد خبر : 10513
کلمات کلیدی
کاوه انصاری
خبرنگار

کاوه انصاری

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

پکس مرکزی

پکس مرکزی

نوپا (نظام نوین اطلاعات پژوهش‌های ایران)

همه برای ایران جوان

همه برای ایران جوان

اورژانس 115

اورژانس 115

هفتادمین سالگرد احیای دانشگاه جندی شاپور

سامانه نوبت‌دهی

آیین‌نامه و بخشنامه‌ها

پویش ها و کمپین های سلامت

پویش ها و کمپین های سلامت

سامانه پارک علمی و فناوری سلامت

سامانه پارک علمی و فناوری سلامت

نشریات علمی

پیشخوان مجوزهای کشور

سامانه رسیدگی به شکایات

سامانه پیگیری مکاتبات

خدمات شناسه‌دار

سالنامه آماری