• 1405/03/05 - 15:30
  • - تعداد بازدید: 165
  • - تعداد بازدیدکننده: 116
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
در نشست مشترک رئیس دانشگاه و نماینده دفتر آیت الله سیستانی تاکید شد؛

بیمارستان ۱۴۳ تختخوابی الزهراء (س) شهرستان باوی بر مدار تکمیل قرار می‌گیرد

به گزارش وب‌دا خوزستان، نشست مشترک دکتر حاتم بوستانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز، دکتر عبدالرضا فاضلی، مدیر پروژه بیمارستان ۱۴۳ تختخوابی الزهراء (س) و مسئول پیگیری آن و دکتر محمد جهانگیر، مدیر سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت دانشگاه، امروز سه‌شنبه ۵ خردادماه ۱۴۰۵ در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد و جزئیات روند از سرگیری این پروژه عمرانی درمانی مورد بررسی قرار گرفت.

 

دکتر بوستانی ضمن قدردانی از اقدامات ارزشمند حضرت آیةالله العظمی سیستانی (دامة برکاته) و حضرت آیةالله روحانی قوچانی، نماینده تام‌الاختیار معظم‌له و دفتر مرجعیت در تهران، بر نقش مؤثر این دفتر در اجرای طرح‌های درمانی تأکید کرد و افزود: با توجه به اهمیت حیاتی موضوع سلامت در منطقه و موقعیت استراتژیک بیمارستان در حال ساخت الزهراء (س) باوی که در کنار جاده مواصلاتی اهواز به سمت شوشتر، مسجدسلیمان و اندیکا قرار دارد، تکمیل این پروژه اهمیتی دوچندان دارد.

 

وی با اعلام اینکه دانشگاه علوم پزشکی اهواز جهت تسهیل روند اجرایی پروژه آماده هر گونه همکاری است، اظهار داشت: در صورت انجام اصلاحات قانونی در برخی موارد، دانشگاه تلاش می‌کند فرآیند اجرا در کمترین زمان ممکن انجام شود. همچنین این دانشگاه همکاری خود را برای تأمین نیروی انسانی متخصص این بیمارستان نیز ادامه خواهد داد.

 

در ادامه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز با قدردانی از ورود دفتر آقای سیستانی در تهران به فرآیند بازسازی بخش‌هایی از بیمارستان امام علی(ع) اندیمشک، این مرکز را تنها بیمارستان فعال در منطقه و شهرستان دانست و تاکید کرد: با توجه به اینکه مراسم بزرگ اربعین حسینی(ع) را در پیش داریم، فعالیت این مرکز در منطقه بسیار حائز اهمیت است، اما علی‌رغم تأکیدات استاندار خوزستان، تاکنون از سوی استان اعتباری برای بازسازی این بیمارستان اختصاص نیافته که این امر ورود خیرین از جمله دفتر یادشده را ضرورت بیشتری بخشیده است.

 

دکتر بوستانی در تشریح جزئیات بازسازی بیمارستان امام علی(ع) اندیمشک اعلام کرد: پس از حمله دشمن به مراکز درمانی در جنگ اخیر، واحدهای حیاتی این بیمارستان شامل اورژانس، MRI،  CT Scanو آزمایشگاه به سرعت به مدار خدمت بازگشتند. بخش دیالیز نیز از سوی دانشگاه علاوه بر عملیات بهسازی، توسعه یافت و هم‌اکنون با ظرفیت ۱۶ تخت در فضایی ایمن‌تر از پیش، خدمات درمانی خود را به مردم ارائه می‌دهد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز با تأکید بر مدیریت دقیق منابع مالی، گفت: نباید بودجه‌ها را به گونه‌ای هزینه کرد که منجر به بازسازی مجدد و تکرار انجام اقدامات شود. در حوزه سلامت، دقایق تعیین‌کننده است و با توجه به حجم حوادث جاده‌ای، بیماری‌ها و سایر چالش‌ها، هرگونه وقفه در فعالیت مراکز درمانی می‌تواند فاصله میان نجات جان بیمار و مرگ او را کوتاه کند؛ از این رو، پیگیری و تکمیل این پروژه‌ها یک ضرورت انسانی و درمانی است.

 

وی همچنین با تشریح سیاست‌های دانشگاه در عرصه توریسم درمانی و حمایت از برنامه بیمارستان الزهراء (س) در این زمینه، تأکید کرد: سیاست دانشگاه این است که توسعه این صنعت در شهر‌های آبادان و خرمشهر محقق شود؛ چرا که زخم‌های ناشی از جنگ هشت ساله همچنان بر پیکره این شهرها حک شده است، بنابراین، حفظ و احیای فرصت‌های درمانی و گردشگری در آبادان و خرمشهر باید به عنوان یک رسالت ملی محفوظ بماند و پس از آن، چرخه توسعه توریسم درمانی در سایر نقاط جغرافیایی استان گسترش یابد.

 

دکتر بوستانی خاطرنشان کرد: توریسم درمانی تنها یک صنعت خدماتی نیست، بلکه پایدارسازی آن به معنای تزریق خون تازه به رگ‌های چرخه اقتصاد منطقه و کمک به شکوفایی اقتصادی استان محسوب می‌شود.

 

در ادامه نشست، دکتر فاضلی، مدیر پروژه بیمارستان گزارشی جامع از روند رفع چالش‌های فنی و اجرایی پیش روی پروژه ساخت آن را ارائه کرد و با تشریح برنامه  دفتر آقای سیستانی در تهران برای شروع مجدد عملیات احداث، ابراز امیدواری کرد این پروژه ظرف یک تا دو ماه آینده بر مدار عادی فعالیت قرار گرفته و فرآیند تکمیل آن با سرعت و دقت لازم پیگیری شود.

 

دکتر فاضلی تأکید کرد: چشم‌انداز نهایی به دستور حضرت آیةالله روحانی قوچانی، ساخت، تجهیز و در نهایت اداره بیمارستان توسط این دفتر است؛ بنابراین، پیشبرد فیزیکی و اجرایی این پروژه نیازمند همکاری و همراهی مؤثر دانشگاه علوم پزشکی اهواز می‌باشد.

 

گفتنی است؛ دفتر آقای سیستانی در تهران احداث بیمارستان ۱۴۳ تختخوابی الزهراء (س) را در دستور کار دارد که پیش از توقف موقت، به پیشرفت فیزیکی ۶۵ درصدی رسیده بود. در حال حاضر به واسطه پیگیری‌های مستمر این دفتر به عنوان بانی طرح، موانع و مشکلات پیش رو برطرف گردیده و زمینه برای از سرگیری روند ساخت فراهم شده است.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,دانشجویان
  • کد خبر : 11202
کلمات کلیدی
کاوه انصاری
خبرنگار

کاوه انصاری

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

پکس مرکزی

پکس مرکزی

نوپا (نظام نوین اطلاعات پژوهش‌های ایران)

همه برای ایران جوان

همه برای ایران جوان

اورژانس 115

اورژانس 115

هفتادمین سالگرد احیای دانشگاه جندی شاپور

سامانه نوبت‌دهی

آیین‌نامه و بخشنامه‌ها

پویش ها و کمپین های سلامت

پویش ها و کمپین های سلامت

سامانه پارک علمی و فناوری سلامت

سامانه پارک علمی و فناوری سلامت

نشریات علمی

پیشخوان مجوزهای کشور

سامانه رسیدگی به شکایات

سامانه پیگیری مکاتبات

خدمات شناسه‌دار

سالنامه آماری