• 1404/05/10 - 20:11
  • - تعداد بازدید: 78
  • - تعداد بازدیدکننده: 75
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
نماینده مردم اهواز، باوی، کارون و حمیدیه در مجلس:

بیمارستان سینا می‌تواند به قطب دندانپزشکی در جنوب غرب کشور تبدیل شود

به گزارش وب‌دا خوزستان، دکتر محمد امیر، نماینده مردم اهواز، باوی، کارون و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی، در حاشیه بازدید از پروژه‌های توسعه‌ای بیمارستان سینا اهواز، با تقدیر از تلاش‌های مدیریت این مرکز درمانی، بر ضرورت تقویت زیرساخت‌ها و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود این بیمارستان برای ارتقای خدمات سلامت در منطقه تأکید کرد.
 
وی اظهار داشت: بیمارستان سینا به‌عنوان یکی از مراکز درمانی قدیمی و قابل اعتماد در جنوب شهر اهواز و شهرستان کارون، با پوشش جمعیت قابل توجهی از مناطق شهری و روستایی تا شعاع ۶۰ کیلومتری و برخی روستاهای شهرستان شادگان، نقش مهمی در خدمت‌رسانی به مردم دارد.
 
نماینده مردم اهواز، باوی، کارون و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با توجه به کمبودهایی که در گذشته در این مرکز وجود داشت، تمرکز بر بهبود مدیریت و توسعه خدمات درمانی در دستور کار قرار گرفت که با ورود دکتر سعیدی به ریاست بیمارستان، این روند با جدیت بیشتری پیگیری و اقدامات مناسبی در زمینه جذب منابع، ارتباط با شرکت‌های همجوار مانند نیشکر، فولاد و نفت و هم معرفی ظرفیت‌های بیمارستان انجام شده است.
 
دکتر امیر با اشاره به بازدید از کلینیک دندانپزشکی این مرکز، خاطرنشان کرد: فعال‌سازی این بخش، یکی از مطالبات چندین‌ساله مردم بود که امروز محقق شد. این کلینیک از ظرفیت بالایی برخوردار است و می‌تواند بیمارستان سینا را به قطب دندانپزشکی شهر اهواز  تبدیل کند.
 
وی با بیان اینکه توسعه زیرساخت‌ها در این بیمارستان می‌تواند بار مراجعات به مراکز درمانی مرکز شهر را کاهش دهد، افزود: این بیمارستان از تخصص‌هایی موردنیاز منطقه برخوردار است و اگر شرایط و امکانات به‌درستی فراهم شود، می‌توان از ظرفیت آن به بهترین شکل برای خدمت به مردم اهواز، باوی، کارون و حمیدیه بهره برد.
 
نماینده مردم اهواز، باوی، کارون و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی در ادامه، گفت: در زمینه تجهیز بیمارستان به دستگاه‌های MRI، سی‌تی‌اسکن و دیالیز، مذاکراتی با شرکت نفت انجام شده و قول‌هایی نیز برای تأمین اعتبار داده شده است.
 
دکتر امیر همچنین از رایزنی‌های انجام‌شده برای بهبود ورودی بیمارستان از سمت جاده ساحلی خبر داد و گفت: مذاکراتی با شهرداری انجام شده است و برای زیباسازی محوطه و بهبود فضای بیرونی بیمارستان نیز از طریق شرکت نفت در حال پیگیری است؛ بهره‌گیری از ظرفیت صنایع نیشکر، نفت و فولاد می‌تواند به توسعه زیرساخت‌ها و ارائه خدمات بهتر منجر شود.
 
نماینده مردم اهواز، باوی، کارون و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به پتانسیل بالای بیمارستان سینا در حوزه توریسم درمانی، بیان کرد: تبدیل این بیمارستان به مرکز پذیرش بیماران بین‌الملل نیازمند فراهم‌سازی شاخص‌هایی مانند فضای فیزیکی مناسب، ارتقای خدمات هتلینگ، جذب متخصصان باتجربه و فراهم‌سازی زیرساخت‌های اقامتی است. نزدیکی جغرافیایی و قرابت فرهنگی با مردم کشور عراق، یک فرصت ارزشمند برای توسعه توریسم درمانی در این منطقه فراهم کرده است.
 
وی در پایان تأکید کرد: تحقق توریسم درمانی می‌تواند درآمد پایداری برای بیمارستان ایجاد کند و به بهبود اقتصاد درمان منطقه کمک نماید. تحقق این امر مهم نیازمند حمایت‌های اعتباری و لجستیکی است و از همین‌جا اعلام می‌کنم که با تمام توان در کنار مجموعه پرتلاش بیمارستان سینا هستیم تا شرایط تحقق این هدف را فراهم کنیم.
  • گروه خبری : گروه های مطالب,دانشجویان
  • کد خبر : 6790
کلمات کلیدی
کاوه انصاری
خبرنگار

کاوه انصاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

پکس مرکزی

پکس مرکزی

نوپا (نظام نوین اطلاعات پژوهش‌های ایران)

ستاد اطلاع رسانی بحران در وبدا

ستاد اطلاع رسانی بحران در وبدا

اورژانس 115

اورژانس 115

سامانه نوبت‌دهی

آیین‌نامه و بخشنامه‌ها

نشریات علمی

پیشخوان مجوزهای کشور

سامانه رسیدگی به شکایات

سامانه پیگیری مکاتبات

خدمات شناسه‌دار

سالنامه آماری

دانش آموختگان

همه برای ایران جوان

همه برای ایران جوان

نمایشگاه مرکز رشد دارویی، سلامت