۱۳۹۸/۱۱/۲۲
افتتاح شش پروژه درمانی در بیمارستان سوانح و سوختگی آیت ا... طالقانی اهواز
در نهمین روز از دهه مبارک فجر شش پروژه درمانی با اعتباری بالغ بر ۴۲ میلیارد و هشتصد میلیون ریال در بیمارستان سوانح و سوختگی آیت الله طالقانی اهواز افتتاح و به بهره داری رسید.

به گزارش وب دا خوزستان، دوشنبه ۲۱ بهمن ماه۱۳۹۸، پروژه های درمانی بیمارستان سوانح و سوختگی آیت الله طالقانی اهواز با حضور حجت الاسلام و المسلمین محمد نبی موسوی‌فرد نماینده ولی فقیه در خوزستان، دکتر غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان و آیت‌ الله موسوی جزایری زعیم حوزه‌های علمیه خوزستان و دکتر فرهاد ابول نژادیان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افتتاح شد.

دکتر فرهاد ابول نژادیان در حاشیه این مراسم اظهار داشت: به مناسبت فرا رسیدن چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و در راستای خدمت رسانی بیشتر به مردم استان، ۶ پروژه درمانی و تحقیقاتی با اعتباری بالغ بر ۴۲ میلیارد و هشتصد میلیون ریال افتتاح و به بهرداری رسید.

وی افزود: بخش زنان و زایمان در مساحت یک هزار و ۲۹۰ متر، ۱۷ اتاق، ۱۵ تخت و با اعتبار ۱۸ میلیارد و بخش توانبخشی این بیمارستان با مساحت 567 متر، با اعتبار ۵ میلیارد ریال امروز به بهره‌برداری رسید.

سرپرست دانشگاه ادامه داد: همچنین کلینیک دندانپزشکی به مساحت ۱۵۰متر و سه یونیت با اعتبار۸۰۰ میلیون ریال، درمانگاه چشم با مساحت ۲۰۰ متر و یک میلیارد ریال اعتبار، بخش و اتاق عمل چشم در مساحت یک هزار و ۲۹۰ متر، با هفت اتاق، ۱۴ تخت و دو اتاق عمل، با اعتبار ۱۸ میلیارد ریال و بیو بانک مرکزی تحقیقات دانشگاه نیز از دیگر پروژه هایی بود که امروز افتتاح شد.