۱۳۹۸/۱۱/۲۰
مراسم تكریم و معارفه مدیر امور بین الملل دانشگاه برگزار شد
به گزارش وب‌دا خوزستان، شنبه 19 بهمن‌ماه 1398 مراسم تکریم و معارفه مدیر امور بین الملل دانشگاه با حضور دکتر فرهاد ابول نژادیان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، معاونین و جمعی از مدیران و کارشناسان حوزه‌های مختلف دانشگاه در محل سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

طی این مراسم دکتر فرهاد ابول نژادیان گفت: بین المللی سازی، حلقه‌ای مفقوده‌ در دانشگاه بوده که برای پذیرش دانشجوی خارجی قدم خاصی برداشته نشده و یا فعالیت‌هایی انجام شده و به نتیجه نرسیده است.

وی ادامه داد: مهمترین قسمت هر تلاش و فعالیتی، نتیجه گرفتن صحیح و اصولی از آن می‌باشد، چرا که در صورت نداشتن اراده و باور برای به وقوع پیوستن فعالیت، آن تلاش، نادرست و غیر اصولی می‌باشد.

سرپرست دانشگاه افزود: پتانسیل‌های خوبی در دانشگاه وجود دارد و تلاش‌ها و فعالیت‌هایی در دانشگاه شروع شده است که امیدوارم با همکاری یکدیگر بتوانیم تغییرات مثبتی را در دانشگاه ایجاد نماییم.

ابول نژادیان با اشاره به اینکه دانشکده‌های توانمند باعث ایجاد یک دانشگاه توانمند می‌شوند، تصریح کرد: پذیرش دانشجوی خارجی باعث ارتقاء دانشکده‌ها و دانشگاه خواهد شد و به دنبال این هستیم که دانشجو را نه تنها از حوزه خلیج فارس بلکه از کشورهای دیگر نیز جذب کنیم.

وی خاطرنشان کرد: جذب دانشجوی خارجی و ارائه خدمات آموزشی و رفاهی مناسب به او می‌تواند باعث معرفی هر چه بهتر کشور و دانشگاه‌های سراسر کشور در عرصه بین المللی شود.

سرپرست دانشگاه در بخشی از صحبت‌های خود به تلاش‌ها و زحمات مدیر اسبق امور بین الملل دانشگاه اشاره کرد و گفت: بستر سازی‌های مناسبی که در بخش‌های مختلفی از دانشگاه صورت گرفته است، می‌تواند زمینه بین المللی سازی دانشگاه را برای مدیر جدید بیش از پیش مهیا نماید.

گفتنی است در پایان با اهداء هدایای ارزنده از زحمات دکتر عطااله غدیری طی دوران تصدی تقدیر شد.