۱۳۹۸/۱۱/۲۰
دهمین جلسه شورای پیام رسان سلامت دانشگاه برگزار شد
به گزارش وب دا خوزستان، شنبه 19 بهمن ماه 98، دهمین جلسه شورای پیام رسان سلامت استان با حضور دكتر فرهاد حمزه‌لوي مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکی اهواز بعنوان رئيس شورا، اعضاء شورا نمايندگان و کارشناسان معاونت ها در محل دفتر مديريت روابط عمومي برگزار شد.

به گزارش وب دا خوزستان، شنبه 19 بهمن ماه 98 دهمین جلسه شورای پیام رسان سلامت استان با حضور دكتر فرهاد حمزه‌لوي مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکی اهواز بعنوان رئيس شورا، اعضاء شورا نمايندگان و کارشناسان معاونت ها در محل دفتر مديريت روابط عمومي برگزار شد.

طي اين جلسه مدیر روابط عمومی با اشاره به شیوع ویروس کرونا در برخی کشور ها، اظهار داشت: با توجه  تاثیر امر اطلاع رسانی و آموزش در خصوص راههای مقابله، پیشگیری و درمان کرونا اقداماتی شامل نصب بنر، و تراکت های آموزشی در محل ایستگاههای راه آهن، ترمینالهای مسافربری، مبادی ورودی شهر، مرزهای چذابه، شلمچه، و همچنین بیلبوردهای سطح شهر، آموزش پیام گزاران سلامت ویژه کارشناسان سایر دستگاههای اجرایی و ارسال روز شما و پیام های بهداشتی دردستور کار قرار گرفته است.

در ادامه این جلسه در خصوص اطلاع رسانی، آموزش و آگاهی بخشی در مورد بیماری کروناویروس جدید، راه‌های انتقال و روش‌های پیشگیری پیشنهادات ویژه ای ارائه شد و مقرر گردید هماهنگی با استانداری خوزستان جهت حضور کارشناسان بهداشت در خصوص معرفی بیماری کرونا و همچنین هفته ملی سلامت مردان انجام شود.

حمزه لوی بر لزوم همکاری بین بخشی پیرامون موضوعات فوق الذکر تاکید کرد و گفت: معرفی خیرین و جلب مشارکتهای مردمی با همکاری کارشناسان حوزه اجتماعی دانشگاه و درج در نشریه دانشگاه از دیگر مواردی مطرح شده در این جلسه است .

مدیر روابط عمومی دانشگاه در ادامه با اشاره به اقدامات انجام شده در خصوص مقابله با بیماری کرونا ویروس جدید افزود: برگزاری کنفرانس علمی با حضور اساتید مجرب، کارگاههای آموزشی متعدد ویژه کارشناسان و کادر درمان بیمارستانها، تهیه موشن گرافی و درج پیامهای بهداشتی در خصوص بیماریهای تنفسی شامل کروناویروس و نشر در فضای مجازی از دیگر اقدامات صورت گرفته در این راستا بشمار می‌رود.

گفتنی است علاوه بر موضوع کرونا ویروس جدید، مناسبتهای دیگر شامل سلامت مردان، احسان و نیکوکاری در این شورا مطرح شد.