۱۳۹۸/۱۱/۲۰
معاون درمان دانشگاه: باید از اقداماتی كه موجب نگرانی مردم و التهاب جامعه می شود، اجتناب كرد
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، سه شنبه 15 بهمن 98، کنفرانس مراقبت، تشخیص، درمان و کنترل کروناویروس جدید با هدف هماهنگی بین بخشی در مراکز بهداشتی و درمانی تابعه دانشگاه و فوریتهای پزشکی استان در محل تالار شهداء برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، سه شنبه 15 بهمن 98، کنفرانس مراقبت، تشخیص، درمان و کنترل  کروناویروس جدید با هدف هماهنگی بین بخشی در مراکز بهداشتی و درمانی تابعه دانشگاه و فوریتهای پزشکی استان در محل تالار شهداء برگزار شد.

دکتر مهران ورناصری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز در این کنفرانس علمی با اشاره به علائم شایع بیماری کرونا افزود: انتظار می رود راهکارهای پیشگیری بخوبی رعایت شوند و رسانه ها نیز توجه داشته باشند از رساندن اخبار غیر موثق و یا غیر علمی که باعث ایجاد آسیب ها و تشنج های روانی در مردم می شود خود داری کنند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز مهم ترین راه مقابله با این بیماری را قطع زنجیره ی انتقال خواند و افزود: در مرحله اول شناسائی نظام غربالگری و مراقبت سندرمیک و پس از آن شناسائی افراد مشکوک به بیماری و مبتلایان، رعایت احتیاطات استاندارد، شست و شوی دست ها و رعایت نکات بهداشتی اولیه است. در صورت انجام این اقدامات مقابله منظم و اثر بخشی انجام خواهد شد.

ورناصری در ادامه خطاب به مسئولین و کارشناسان مدیریت پیش بیمارستانی، رؤسا، معاونین درمان، سوپروایزرها و پرستاران کنترل عفونت بیمارستان‌ها توصیه کرد: در تمامی مراحل ارائه خدمات در حوزه درمان با پیش بینی تدابیر لازم از اقداماتی که موجب نگرانی مردم و التهاب جامعه شود، باید اجتناب کرد و در برخورد با موارد مشکوک به بیماری، آگاهی های لازم به بیمار و همراهان داده شود