۱۳۹۸/۱۱/۱۹
سرپرست دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز: درباره كرونا چیزی را كتمان نمی كنیم
جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی استان خوزستان با موضوع ارائه گزارش اقدامات صورت گرفته در خصوص پیشگیری از ورود کرونا ویروس به استان و بیان انتظارات دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از سایر ادارات و ارگان ها به منظور استفاده از ظرفیت های برونبخشی در راستای اطلاع رسانی پیام های بهداشتی و آموزش کارکنان در جهت ترویج فرهنگ خودمراقبتی تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر فرهاد ابول‌نژادیان در نهمین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی خوزستان که امروز (۱۶ بهمن‌ماه) در سالن جلسات استانداری برگزار شد، با تاکید بر لزوم ورود بیمارستان‌های خصوصی در کنار بخش دولتی در مقابله با بیماری کرونا اظهار داشت: بیمارستان‌های خصوصی در این زمینه باید به وظیفه ملی خود بپردازند.

ابول نژادیان با اشاره به اقدامات انجام شده در خصوص پیشگیری از بروز بیماری کرونا افزود: بخش‌های پشتیبان در بیمارستان‌ها ایجاد شده تا در صورت بروز حادثه، آمادگی لازم را داشته باشند. مراکز بهداشت نیز در زمینه اطلاع‌رسانی و پیشگیری اقدامات مناسبی را انجام داده اند که همچنان ادامه دارد.

وی گفت: وزیر بهداشت قول داده‌اند که یک دوربین حرارتی برای تشخیص موارد مشکوک مبتلا به بیماری به خوزستان اختصاص داده شود که در شلوغ‌ترین مرز خوزستان اعم از هوایی یا زمینی نصب خواهد شد. این دوربین حرارتی در جمعیت زیاد، افرادی که تب دارند را شناسایی می‌کند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به نحوه استفاده از داروها در درمان بیماری کرونا گفت: این بیماری از بیماری‌هایی است که باید علامت‌درمانی شوند اما نیاز به ذخیره دارویی خاصی ندارد. البته ذخیره دارویی استان خوزستان نیز کافی است و در این زمینه مشکلی وجود ندارد.

ابول نژادیان تصریح کرد: جلب اعتماد مردم از همه چیز مهم‌تر است. اگر قرار شد موردی از بیماری گزارش شود، ما به صورت شفاف اعلام می‌کنیم و دلیلی ندارد چیزی را کتمان کنیم.

وی ادامه داد: خوشبختانه در کشور موردی از این بیماری تاکنون گزارش نشده و اگر هم موردی پیش بیاید، حتما به صورت شفاف اعلام خواهیم کرد. مهم این است که ایجاد نگرانی نکنیم و برای مردم آرامش‌بخشی داشته باشیم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به نحوه پوشش و لوازم مورد نیاز کادر درمانی در بخش‌های پایش و معاینه بیان کرد: ممکن است کلیپ‌ها و فیلم‌هایی در این حوزه بیرون برود که فضای مجازی را آلوده کند. برای پیشگیری از این بیماری، ماسک فیلتردار مهم است و برای افراد کادر درمانی که در زمینه پایش فعالیت می‌کنند، تنها داشتن ماسک فیلتردار و دستکش کافی است. باید توجه داشته باشیم که عینک تنها برای پزشکی مورد نیاز است که می‌خواهد از نزدیک بیمار را معاینه کند.

وی در خصوص نحوه اطلاع‌رسانی موضوع بیماری کرونا نیز گفت: وزیر بهداشت اطلاع‌رسانی درباره بیماری کرونا را صرفا به مدیرکل بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تفویض کرده است و وظیفه ما تنها اطلاع‌رسانی در زمینه پیشگیری و هشدار است.