۱۳۹۸/۱۱/۱۶
تعالی فرهنگ، ایجاد شور و نشاط بین دانشجویان از اهداف معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه است
نخستین نشست معان فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اهواز به منظور آشنایی و شناخت اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان برگزار شد، گفت: تعالی فرهنگ در دانشگاه و ایجاد شور و نشاط بین دانشجویان را به عنوان یک هدف برای خود قرار می‎دهیم.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه، در این نشست که با هدف آشنایی و بیان مسائل دانشجویی برگزار شده بود، اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان به بیان مشکلات، انتقادات و پیشنهادات خود پرداختند.

احسان پور در ادامهخطاب به دانشجویان بیان کرد: از این که شما علاوه بر درس خواندن دغدغه مسائل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و کشور را دارید خوشحالم چرا که دانشگاه برای شما می‌تواند محیط خوبی برای آزمون و خطا باشد.

معان فرهنگی دانشجویی دانشگاه افزود: شما در این فضا می‌توانید فعالیت‌های تشکیلاتی یاد بگیرید و علاوه بر فارغ التحصیل آموزشی یک فارغ التحصیل فرهنگی از دانشگاه باشید.

وی گفت: اینکه دانشجو روزی فارغ التحصیل فرهنگی باشد باید به عنوان یک هدف متعالی مد نظر قرار گیرد چرا که همین دانشجوها در آینده مدیران و مسئولین کشور هستند.

معاون فرهنگی دانشجویی با اعلام حمایت خود از فعالیت‌های دانشجویی فرهنگی در فضای دانشگاهی گفت: تعالی فرهنگ در دانشگاه و ایجاد شور و نشاط بین دانشجویان را به عنوان یک هدف برای خود قرار می‌دهیم.

گفتنی است توجه بیشتر به مشکلات روحی روانی دانشجویان، ارزیابی‌های روانشناختی در طول دوره تحصیل، حضور پررنگ‌تر مسئولین در خوابگاه‌های دانشجویی، شفافیت مالی در هزینه کردها، تعامل بیشتر پرسنل با دانشجویان فارغ از نگاه‌های جناحی و ... از جمله مهم‌ترین مسائل بیان شده توسط دانشجویان بود.