۱۳۹۸/۱۰/۲۴
عادلی نژاد: حادثه هواپیمای اكراینی كام ملت ایران را تلخ تر از گذشته كرد
به گزارش وب دا خوزستان، دوشنبه ۲۳ دی ماه ۹۸، مراسم یادبود جانباختگان عزیز حادثه هواپیمایی با حضور جمعی از مسئولین، اعضای هیئت علمی کارکنان و دانشجویان بعداز اقامه نماز ظهر و عصر در مسجد امام خمینی (ره ) برگزار شد.

به گزارش وب دا خوزستان، دوشنبه ۲۳ دی ماه ۹۸، مراسم یادبود جانباختگان عزیز حادثه هواپیمایی با حضور جمعی از مسئولین، اعضای هیئت علمی کارکنان و دانشجویان بعداز اقامه نماز ظهر و عصر  در مسجد امام خمینی (ره ) برگزار شد.

طی این مراسم حجت الاسلام و المسلمین آیت عادلی نژاد، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن تسلیت به خانواده های شهدا حادثه هواپیمای اکراینی و ملت شریف ایران اظهار کرد: این حادثه کام ملت ایران را تلخ تر از گذشته کرد.

وی گفت: انتظار این بود در رابطه با حادثه هواپیمای اکراینی، اطلاع رسانی سریعتری انجام شود، تاخیر در اعلام این حادثه، حقیقتا تحمل این داغ را برای همه دشوارتر کرد و بخشی از دستاوردهای بدست آمده در رابطه با پاسخ نظامی قاطع ایران، بواسطه تاخیر در اعلام این واقعه تحت شعاع قرار گرفت.

عادلی نژاد تاکید کرد: البته این یک گلایه داخلی است و نباید به معنای متهم کردن نظام و هم آوا شدن با کسانی که نظام اسلامی را متهم به دروغ گویی می کنند، قلمداد شود، نظام اسلامی از دروغگویی به مردم بری است.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ادامه داد: آنها که نظام را متهم به دروغ گویی می کنند، کسانی هستند که در سابقه سیاسی خود، بزرگترین دروغ ها را به مردم گفته اند.

وی با اشاره به بی اطلاعی مسئولین از حقیقت ماجرا، افزود: آنچه که در اعلام اولیه این حادثه انجام شد، ناشی از بی اطلاعی مسئولین رسمی جمهوری اسلامی نسبت به حقیقت ماجرا بود، تصور این بود که این  ماجرا نیز همچون چهل سال اخیر، یک جنگ رسانه ای است و مسئولین دولتی و بخشی هایی از نیروهای نظامی و حاکمیتی با همین تصور این موضوع را به عینه رد می کردند، این موضوع متفاوت از دروغگویی است.

عادلی نژاد ادامه داد: برخی نیز که در این 40 سال که از عمر انقلاب سپری می شود، دائما در حال دشمنی با نظام جمهوری اسلامی بودند، بهانه ای برای تسویه حساب کردن با نظام به دست آوردند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تصریح کرد: اما آنچه که امروز در کنار همه فشارهای روحی، اجتماعی و رسانه ای با آن نیازمندیم، اتحاد است، در فضای بوجود آمده باید اتحاد خود را بیش از پیش حفظ کنیم.

وی گفت: نظام جمهوری اسلامی بر مبنای راستگویی با مردم کار خود را در ابتدا کار خود را آغاز کرد و امروز هم، پس از مسجل شدن موضوع، از در صداقت با مردم عمل کرد.