۱۳۹۸/۰۶/۱۶
مدال طلای رشته كاراته بر گردن دانشجوی دانشگاه علوم پزشكی اهواز در چهاردمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر وزارت بهداشت
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، چهاردمین المپیاد ورزشی رشته‌های قهرمانی دانشجویان دختر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از 22 مرداد الی 9 شهریورماه در دو نوبت با رقابت 58 واحد دانشگاهی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.

در این رقابت‌ها که خوشبختانه از سطح کیفی بالای برخوردار بود، یاسمن بریهی دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در رشته کاراته، ماده کمیته انفرادی با شکست حریفان خود موفق به کسب مدال طلای این رقابت‌ها شد.

V5.3.12.0