۱۳۹۸/۰۴/۱۹
بررسی نظرات كارشناسان نظارت بر مراكز اختلال مصرف مواد مخدر
بررسی نظرات کارشناسان نظارت بر مراکز اختلال مصرف مواد مخدربه گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، نشست هم اندیشی کارشناسان نظارت بر مراکز درمان اختلال مصرف مواد مخدر با حضور کارشناسان شبکه های بهداشت و درمان، همزمان با هفته مبارزه با مواد مخدر در سالن جلسات معاونت درمان برگزار گردید.

در این نشست عدنا ملحانی کارشناس نظارت mmt نحوه پایش و نظارت بر مراکز mmt و لزوم تطابق آماری و نحوه تکمیل فرم‌های پرونده و دفاتر را تشریح نمود.

همچنین در این نشست مژگان حبیبی کارشناس mmt به بخش مصوبات کمیته نظارت منطقه‌ای مراکز mmt اشاره نمود و به سامانه کشوری آیداتیس و دوره‌های آموزشی مرتبط پرداخت.

در پایان دکتر جمشیدی نماینده دانشگاه در حوزه اعتیاد، ضمن تاکید بر بازرسی‌های جدی و ارائه گزارشات، به سئوالات کارشناسان پاسخ داد