۱۳۹۸/۰۳/۲۱
بازدید معاونت علمی ریاست جمهور از مركز در حال احداث جامعه سلول های بنیادی و پزشكی بازساختی
صبح امروز دوشنبه 20 خرداد ماه 98 دکتر ستاری معاون علمی ریاست جمهوری و هیات همراه از مرکز در حال احداث سلول های بنیادی و پزشکی باز ساختی بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید بقایی2، صبح امروز دوشنبه 20 خرداد ماه 98 دکتر ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و هیات همراه از مرکز در حال احداث سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی  بازدید کردند.

دکتر القاسی، معاون آموزشی بیمارستان شهید بقایی2 در حاشیه این بازدید گفت: این مرکز تنها مرکز پزشکی بازساختی جنوب غرب کشور است که با راه اندازی آن گام های بزرگی در راه خوکفایی درمانی استان برداشته می شود.

وی ادامه داد: همچنین راه اندازی این مرکز با انجام طرح های درمان و خدمات آموزشی و تحقیقاتی می تواند کمک بزرگی به سلامت و ارتقاء آموزش پزشکی در جنوب غرب باشد.

در پایان این بازدید قول های مساعدی جهت تامین اعتبار ساخت این مرکز از سوی دکتر ستاری، معاون علمی دفتر ریاست جمهوری، داده شد.

گفتنی است در این بازدید دکتر غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان، دکتر ایرج نظری، ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، به میزبانی دکتر کیخایی، ریاست بیمارستان، دکتر القاسی معاون آموزشی، دکتر کمایی مدیر مرکز و محمدی مدیر خدمات پرستاری حضور داشتند.

V5.3.10.0