۱۳۹۸/۰۳/۲۱
بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از مركز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز
بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهوازبه گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اهواز، یکشنبه 20 خردادماه 98 دکتر حمیدرضا خلیلی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه بهمراه جمعی از مدیران ستادی و کارشناسان حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع از مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز بازدید نمود.

در بخش اول این پایش، جلسه‌ای با حضور دکتر حمیدرضاخلیلی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر ساسان موگهی رئیس بیمارستان امام خمینی اهواز، دکتر بوستانی معاون آموزشی، دکتر مهران ورناصری معاون درمان، دکتر حسین برزگر معاون غذا و دارو و جمعی از مدیران و کارشناسان در خصوص بررسی مشکلات بیمارستان امام خمینی(ره) برگزار شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گفت: مشکلات زیادی در حوزه‌های مختلف وجود دارد و اولویت‌بندی و نیازسنجی بر اساس فعالیت‌های بخش‌ها از ضرورت‌های مهم در انجام هر کاری می‌باشد.

خلیلی ادامه داد: منابع موجود نیز بسیار محدود می‌باشند  و با توجه به رشد رکود اقتصادی و عدم همخوانی درآمدها با هزینه‌ها، مدیریت کردن آن‌ها نیز ضروری و مهم می‌باشد.

وی همچنین بیان کرد: بر اساس حسابرسی عملکرد سالانه دانشگاه در سال 96 نیز، شاخص خود اتکایی 48 درصد و شاخص بهره وری 44 درصد بوده است که این شاخص‌ها در مقایسه با شاخص‌های کشوری مطلوب بوده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گفت: مناقصات سیستم‌های چیلر، گرمایشی و دیگ بخار بیمارستان در حال انجام می‌باشد و پروژه‌های کلینیک و آمفی تئاتر بیمارستان نیز از اولویت‌های مهم می‌باشند.

خلیلی افزود: برای سیستم‌های سرمایشی و فن کویل بیمارستان نیز از طرف وزارت متبوع اعتباراتی تخصیص داده شده و وجه آن نیز وصول شده است که برای ادامه کار نیز قول‌های مساعدی داده شده است.

وی بیان کرد: درصدد هستیم با تلاش و هماهنگی بیشتر و سرعت عمل همکاران در بیمارستان امام خمینی(ره) نیز خدمات باکیفیتی به مردم ارائه شود و اعتراضات مردمی به حداقل برسد.

در بخش دوم این پایش نیز دکتر خلیلی بهمراه دکتر موگهی از بخش‌های مختلف بیمارستان بازدید نمود و جلسه جمع بندی نیز در دفتر ریاست بیمارستان برگزار شد.

خلیلی در این جلسه ضمن تشکر از ریاست و همه کارکنان بیمارستان در ارائه خدمات به مردم گفت: توزیع نیروی انسانی در این بیمارستان خوب بوده است ولی با توجه به حجم مراجعات مردمی در کل استان به این بیمارستان درصدد هستیم مجوز نیروی انسانی بیشتری را پیگیری کنیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه افزود: در بخش دارو و ملزومات نیز ذخیره خوبی وجود دارد و نیاز این بیمارستان در بعضی از بخش‌ها تا 10 ماه آینده تأمین می باشد.

خلیلی با اشاره به سامانه تجارب موفق مدیریت منابع و مصارف وزارت متبوع گفت: فعالیت‌های خوبی در خصوص کاهش هزینه‌ها در بیمارستان انجام شده است و انتظار می رود همانند سنوات گذشته این تجارب ثبت شود.

وی به رسوب مالی موجود در بیمارستان اشاره کرد و افزود: تراز مالی بیمارستان منفی می‌باشد و امیدواریم با برنامه‌ریزی و نظارت بیشتر در جهت رفع مشکلات مربوطه اقدام شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در پایان گفت: با توجه به منابع محدود و افزایش هزینه‌ها در زمینه‌های مختلف، امیدواریم بتوانیم با مدیریت صحیح و همکاری بیشتر، حداقل رضایت نسبی مردم را ایجاد کنیم.

V5.3.12.0