۱۳۹۸/۰۳/۲۱
دكتر درستان: تهیه بیش از 300 قلم كالا جهت كمك به سیل زدگان از محل ظرفیت‌های خیرین
مشاور رئیس دانشگاه در امر اجتماعی شدن سلامت، از تهیه بیش از 300 قلم کالا به منظور کمک رسانی به آسیب دیدگان از سیل از محل ظرفیت‌های حوزه خیرین سلامت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی حوزه اجتماعی دانشگاه دکتر نوذر درستان مشاور رئیس دانشگاه در امر اجتماعی شدن سلامت، در خصوص تهیه بیش از 300 قلم کالا به منظور کمک رسانی به سیل زدگان اظهار کرد: به دنبال در خواست معاونت بهداشتی دانشگاه به منظور کمک به سیل زدگان و با پیگیری‌های مستمر مدیران و کارشناسان حوزه اجتماعی دانشگاه، بیش از 300 قلم کالا از سوی خیرین حوزه سلامت تهیه و به معاونت بهداشتی دانشگاه تحویل داده شد.

وی ادامه داد: کالاهای تهیه شده شامل 204 بسته بزرگ پوشینه سالمندان، 33 عدد واکر گالوانیزه سرو، 9 عدد ویلچر استاندارد، 31 عدد عصا(10 عدد عصای دستی آلومینیومی، 10 عدد عصای چوبی منبت انگشتی، 11 عدد عصای چوبی منبت درجه یک)، 26 عدد توالت فرنگی پرتابل و یک عدد لگن مخصوص سالمندان است.

درستان در پایان گفت: همچنین سهمیه سمعک و عینک طبی رایگان برای هر سالمند ارجاعی به ترتیب هر یک به ارزش 30 میلیون ریال و یک میلیون و 500 هزار ریال از محل خیرین تا تکمیل سهمیه برقرار است

V5.3.12.0