۱۳۹۸/۰۲/۲۴
آیین كلنگ زنی ده پایگاه فوریت‌های پزشكی 115 در شهرستان‌های تابعه دانشگاه
آیین کلنگ زنی ده پایگاه فوریت‌های پزشکی 115 در شهرستان‌های تابعه دانشگاهبه گزارش وب‌دا خوزستان، یکشنبه 22 اردیبهشت‌ماه 98 آیین کلنگ زنی ده پایگاه فوریت‌های پزشکی 115 در شهرستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با حضور دکتر ایرج نظری رئیس دانشگاه، دکتر امین زرگر مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان، کیامرث حاجی زاده مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان و جمعی از مدیران شبکه‌های بهداشت و مسئولین شهرستانی برگزار شد.

طی این مراسم بصورت نمادین کلنگ دو پایگاه فوریت‌های پزشکی 115 در بخش جلیزی شهرستان حمیدیه و رفیع شهرستان دشت آزادگان زده شد.

بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی فاطمه زهرا(س) و پایگاه اورژانس 115 شهری رفیع از دیگر برنامه‌های برگزار شده در حاشیه این مراسم بود.

گفتنی است این پروژه با اعتباری بالغ بر 23 میلیارد ریال و با زیر بنایی به متراژ 700 متر مربع با همکاری استانداری خوزستان و دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اجرا خواهد شد.

V5.3.10.0