۱۳۹۷/۱۰/۱۹
انجام فلورایدتراپی در سطح مدارس شهری و روستایی هفتكل
انجام فلورایدتراپی در سطح مدارس شهری و روستایی هفتکلبه گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان هفتکل، مهندس مهرداد آهنگی رئیس مرکز بهداشت شهرستان از انجام طرح فلورایدتراپی دانش آموزان به همت واحد سلامت دهان و دندان مرکز بهداشت هفتکل در سطح شهر و روستا خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان هفتکل، مهندس مهرداد آهنگی رئیس مرکز بهداشت شهرستان از انجام طرح فلورایدتراپی دانش آموزان به همت واحد سلامت دهان و دندان مرکز بهداشت هفتکل در سطح شهر و روستا خبر داد.

آهنگی گفت: با توجه به اهمیت بهداشت دهان و دندان که یکی از برنامه‌های مهم طرح تحول سلامت نیز به شمار می رود و نقش فلورایدتراپی در کاهش پوسیدگی دندان‌ها در کودکان و نوجوان محسوب می‌شود، با حضور پرسنل شبکه بهداشت و درمان شهرستان در سطح مدارس شهری و روستایی، فلورایدتراپی را جهت دانش آموزان شهرستان بعمل آوردیم.

وی افزود: وارنیش ماده‌ای ایمن و ارزان قیمت است و مقدار بسیار کمی از آن برای پوشش دندان‌های یک کودک یا نوجوان کافی می‌باشد و خطری ندارد.

V5.3.10.0