شنبه, 2 بهمن 1400
     ۱۴۰۰/۱۰/۱۱
صعود تیم دارت كاركنان دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز
مجموعه مسابقات کارکنان ادارات دولتی در رشته دارت از سری مسابقات وزارت ورزش و جوانان در سراسر کشور بطور همزمان برگزار شد .

به گزارش روابط عمومي معاونت توسعه مديريت، منابع و برنامه ريزي دانشگاه، چهارشنبه  ٩ دی ماه ١٤٠٠، مسابقات دارت در سالن ورزشی دارت واقع در گیت بوستان با حضور ۲۰ تیم برگزار شد .

در مجموع در دو بخش بانوان و آقایان تیم دانشگاه علوم پزشکی اهواز با شکست تمامی تیم های شرکت کننده به مقام قهرمانی دست یافت و به مرحله کشوری صعود کرد.

کبرا عبا مال(گزینش)، مریم رضائیان( دانشکده پزشکی)، الهام بهداد(بیمارستان امام)، مرضیه رجب زاده (حراست دانشگاه) در تیم بانوان به سرپرستی لیلا یزدان خواه به رقابت پرداختند.

تیم آقایان نیز از سید امید آل مهدی(دانشکده پیراپزشکی)، سید احمد موسوی(گزینش)، صادق رحیم(معاونت دانشجویی)، محمد علوانی (دانشکده دندانپزشکی) به سرپرستی حسن علی حسینی و مربیگری تیم مهران تجویدی (غذا و دارو) در مسابقات شرکت کردند.

6.0.3.0
    V6.0.3.0