۱۱ واحد تهیه و توزیع مواد غذایی در غرب اهواز پلمب شدند
به گزارش وبدا خوزستان به نقل از روابط عمومی مرکز بهداشت غرب اهواز، مهندس کاووس کریمی، رئیس این مرکز خبر داد: ۱۱ واحد صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی در این حوزه، به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی پلمب شد.
وی با بیان اینکه عملیات نظارتی و اجرایی با همکاری نهادهای نظارتی و طی دو روز انجام شد، اظهار داشت: هدف از این عملیات، حفظ سلامت شهروندان و جلوگیری از فعالیت مراکزی است که نسبت به مسئله بهداشت محیط و مواد غذایی بیتوجهی میکنند.
رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز گفت: این واحدها جزو نان فانتزی و نانواییها، سوپرمارکتها، مراکز طبخ و فروش غذاهای آماده مانند فلافل و فست فود، آشپزخانههای صنعتی و کلهپزیها هستند.
مهندی کریمی مبنای قانونی این اقدام را ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی عنوان کرد و گفت: مدیران و متصدیان این مراکز موظف به رعایت دقیق نکات بهداشتی مندرج در آییننامههای اجرایی از جمله بهداشت فردی کارکنان، ابزار کار، ساختمان محل فعالیت و بهداشت مواد غذایی هستند.
وی تاکید کرد: پلمب آخرین مرحله از برخورد قانونی است؛ بازرسان بهداشتی پس از ارائه آموزشهای بهداشتی و صدور اخطاریههای لازم، فرصت کافی برای رفع نواقص را به متصدیان میدهند و در صورت بیتوجهی به توصیهها و عدم رفع مشکلات در مهلت مقرر، واحد صنفی پلمب خواهد شد.
مهندس اسلام نظری، رئیس گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت غرب اهواز، نیز در همین راستا، گفت: شهروندان برای حفظ سلامت خود، باید هوشیار باشند و از خرید مواد غذایی از واحدهای صنفی که موازین بهداشتی را رعایت نمیکنند، جداً خودداری نمایند.
وی اظهار داشت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، به ویژه در اصناف حساس نظیر رستورانها، قنادیها، فستفودها و نان فانتزیها میتوانند به صورت شبانهروزی از طریق سامانه رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت (سامانه ۱۹۰) گزارش دهند تا اقدامات قانونی لازم در این زمینه به سرعت انجام شود.
نظر دهید