مدیر نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو اهواز:
چه واحدهایی مجوز تولید یخ خوراکی دریافت میکنند؟

دکتر نوری با بیان این مطلب افزود: بر اساس این دستور و با توجه به اهمیت تامین یخ سالم در فصول گرم سال، به ویژه در ایام اربعین حسینی(ع)، معاونت غذا و داروی اهواز در تلاش است تا یخ مورد نیاز برای این مراسم در سال جاری را از طریق کارخانههای دارای پروانه بهداشتی ساخت و نشان سیب سلامت تهیه کند.
وی یادآور شد: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز با همکاری معاونت بهداشت دانشگاه و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، به منظور ارتقای ایمنی و بهداشت یخ خوراکی، از سال گذشته به ساماندهی کارخانههای تولید یخ در سطح استان اقدام کرده است.
مدیر نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: طبق این برنامه، تنها واحدهایی که فرآیند تولید و بستهبندی را مطابق با ضوابط وزارت بهداشت انجام میدهند و الزامات قانونی را رعایت میکنند، مجاز به دریافت مجوز تولید و پروانه بهداشتی ساخت و نشان سیب سلامت خواهند بود.
نظر دهید