• 1404/01/23 - 13:18
  • - تعداد بازدید: 39
  • - تعداد بازدیدکننده: 39
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو اهواز:

چه واحدهایی مجوز تولید یخ خوراکی دریافت می‌کنند؟

به گزارش وب‌دا خوزستان به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی اهواز، دکتر سید محمد علی نوری، مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اشاره به ساماندهی کارخانه‌های تولید یخ در سطح استان گفت: مجوز تولید یخ خوراکی تنها برای واحدهای منطبق با ضوابط بهداشتی صادر می‌شود.
 
دکتر نوری با بیان این مطلب افزود: بر اساس این دستور و با توجه به اهمیت تامین یخ سالم در فصول گرم سال، به ویژه در ایام اربعین حسینی(ع)، معاونت غذا و داروی اهواز در تلاش است تا یخ مورد نیاز برای این مراسم در سال جاری را از طریق کارخانه‌های دارای پروانه بهداشتی ساخت و نشان سیب سلامت تهیه کند.
 
وی یادآور شد: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز با همکاری معاونت بهداشت دانشگاه و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، به منظور ارتقای ایمنی و بهداشت یخ خوراکی، از سال گذشته به ساماندهی کارخانه‌های تولید یخ در سطح استان اقدام کرده است.
 
مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: طبق این برنامه، تنها واحدهایی که فرآیند تولید و بسته‌بندی را مطابق با ضوابط وزارت بهداشت انجام می‌دهند و الزامات قانونی را رعایت می‌کنند، مجاز به دریافت مجوز تولید و پروانه بهداشتی ساخت و نشان سیب سلامت خواهند بود.
  • گروه خبری : گروه های مطالب,دانشجویان
  • کد خبر : 5149
کلمات کلیدی
کاوه انصاری
خبرنگار

کاوه انصاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

پکس مرکزی

پکس مرکزی

نوپا (نظام نوین اطلاعات پژوهش‌های ایران)

اورژانس 115

اورژانس 115

سامانه نوبت‌دهی

آیین‌نامه و بخشنامه‌ها

نشریات علمی

پیشخوان مجوزهای کشور

سامانه رسیدگی به شکایات

سامانه پیگیری مکاتبات

خدمات شناسه‌دار

سالنامه آماری

دانش آموختگان

نمایشگاه مرکز رشد دارویی، سلامت

ملاقات با مدیران