• 1404/07/14 - 12:39
  • - تعداد بازدید: 36
  • - تعداد بازدیدکننده: 34
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دومین جلسه کارگروه اطلاع‌رسانی و آرامش‌بخشی پدافند غیرعامل دانشگاه برگزار شد

به گزارش وب‌دا خوزستان، دومین جلسه کارگروه اطلاع‌رسانی و آرامش‌بخشی پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی اهواز با دستور کار «تدوین و تنطیم سناریو در بحران» برگزار شد.

 

در این جلسه که با حضور دکتر هومن کی‌فرخی، مشاور و رئیس دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی اهواز، مهندس محمد چاوشی، دبیر پدافند غیرعامل دانشگاه، دکتر امین گودرزی، مدیر روابط عمومی دانشگاه و دیگر اعضای کارگروه در محل مدیریت روابط عمومی دانشگاه برگزار شد، بر اهمیت تدوین و اجرای سناریوها در شرایط پیش از بحران برای ارتقای میزان آمادگی جامعه تاکید شد.

 

دکتر کی‌فرخی در این نشست با تأکید بر ضرورت نگاه سناریو محور به تهدیدات پیش‌رو در حوزه‌های مختلف، اظهار داشت: اتخاذ رویکرد سناریو محور امکان تحلیل همه‌جانبه شرایط بحرانی را فراهم می‌کند و موجب می‌شود بسیاری از چالش‌ها و خلأهایی که در رویکردهای سنتی مورد توجه قرار نمی‌گیرند، شناسایی و بر اساس اهمیت و میزان تأثیر آن‌ها اولویت‌بندی شوند.

 

وی افزود: این نوع نگاه، تمرکز بر عوامل کلیدی و تصمیم‌گیری هدفمند در مدیریت بحران را تسهیل می‌کند.

 

در ادامه، مهندس چاوشی با تأکید بر اهمیت تدوین سناریو در کارگروه اطلاع‌رسانی و آرامش‌بخشی پدافند غیرعامل اظهار داشت: در شرایط کنونی، ایجاد آمادگی برای مواجهه با آینده‌های محتمل و متنوع بر اساس سناریوهای از پیش طراحی‌شده، به‌عنوان رویکردی راهبردی و ضروری مورد توجه جدی قرار گرفته است.

 

دکتر گودرزی نیز با اشاره به ضرورت اجرای سناریوهای مرتبط با پدافند غیرعامل در سطح جامعه، گفت: پس از مرحله طراحی و تدوین، اجرای سناریوها و تمرین رویارویی با شرایط اضطراری از فراگیرترین و مؤثرترین انواع تمرینات محسوب می‌شود. برنامه‌ریزی و برگزاری این سناریوها بر پایه استانداردهای علمی، آموزش‌های تخصصی و تجارب مدیریتی، نقش مهمی در ارتقای توانمندی عمومی و افزایش آمادگی هوشمندانه جامعه در برابر انواع خطرات و تهدیدات دارد.

 

وی توضیح داد: امروزه کشورهایی که طعم خرابی و خسارات ناشی از جنگ و بلایای طبیعی را چشیده‌اند، برای حفظ سرمایه‌های ملی و منابع حیاتی خود توجه خاص و ویژه‌ای به پدافند غیرعامل دارند و در راهبردهای دفاعی خود جایگاه والایی را برای آن قائل شده‌اند. در این راستا، علاوه‌بر حوادث و بلایای طبیعی، موضوع تهدیدهای درونی و برونی توسط دشمن نیز یکی از دغدغه‌های پدافند غیرعامل است.

 

در ادامه این جلسه، اعضای کارگروه درباره سناریوهای تدوین شده، نحوه اجرای سناریو و شرح وظایف اعضای کارگروه، به بحث و تبادل نظر پرداختند و ارسال پیام‌های آموزشی آرامش‌بخش، هماهنگی جهت اجرای مانور آرامش‌بخشی در بحران انفجار منازل مسکونی، بخشی از اهم مصوبات این کارگروه به شمار می‌رود.

 

در پایان جلسه نیز، مقرر شد اجرای سناریوی اورژانس با تمرکز بر آرامش‌بخشی در شرایط بحران پس از هماهنگی با برنامه‌ریزی در دستور کار قرار گیرد.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,دانشجویان
  • کد خبر : 7916
کلمات کلیدی
کاوه انصاری
خبرنگار

کاوه انصاری

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

پکس مرکزی

پکس مرکزی

نوپا (نظام نوین اطلاعات پژوهش‌های ایران)

ستاد اطلاع رسانی بحران در وبدا

ستاد اطلاع رسانی بحران در وبدا

اورژانس 115

اورژانس 115

سامانه نوبت‌دهی

آیین‌نامه و بخشنامه‌ها

پویش ها و کمپین های سلامت

پویش ها و کمپین های سلامت

نشریات علمی

پیشخوان مجوزهای کشور

سامانه رسیدگی به شکایات

سامانه پیگیری مکاتبات

خدمات شناسه‌دار

سالنامه آماری

دانش آموختگان

همه برای ایران جوان

همه برای ایران جوان