دکتر بوستانی در دومین سمپوزیوم بین المللی DNA :
دانشگاه نباید از رسالت آموزش و پژوهش دور بماند

وی تاکید کرد: در دانشگاهی به عظمت علوم پزشکی جندی شاپور با تعداد و کیفیت بالای اعضای هیئت علمی و دانشجویانی که در مقاطع مختلف تحصیل میکنند، برگزاری رویدادهای علمی باید جزو برنامههای مهم این مرکز باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: علم ژنتیک به لحاظ نقشی که در همه رشتههای پزشکی دارد و جایگاهی که در پژوهش دانشگاهها برای آن مطرح است، از عرصههای مهم تحقیقاتی دنیای امروز به شمار میرود و اکنون نیز هیچ یک از رشتههای داخلی، جراحی، مغز و اعصاب و روانپزشکی نمیتوانند در تشخیص، درمان و حتی ادامه شرایط و روند سلامتی انسان، مستقل از علوم و رشتههای جدیدی مانند ژنتیک عمل کنند.
دکتر بوستانی به نقش علوم ژنتیک در روانپزشکی اشاره کرد و افزود: ژنتیک یکی از مهمترین فاکتورهای تعیینکننده شخصیت، رفتار و آسیبپذیری اجتماعی در همه انسان هاست.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از برگزاری چنین کنگرههای علمی با حضور گسترده اساتید، پژوهشگران و همچنین از ارائه جدیدترین متدهای علمی که با هدف بروز رسانی آموختههای دانشجویان و پژوهشگران برنامهریزی میشود، حمایت خواهد کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز با قدردانی از مسئولان برگزاری دومین سمپوزیوم بین المللی DNA در دانشگاه، گفت: این رویدادهای علمی نقش موتور محرک آموزش و پژوهش را برای رسیدن دانشگاه به جایگاه علمی بالاتر دارند، بنابراین دانشگاه با تمام توان از این اقدامات استقبال و حمایت میکند و امید است برگزاری این کنگرهها بر غنای علمی شرکتکنندگان بیفزاید.
نظر دهید