• 1404/01/03 - 18:28
  • - تعداد بازدید: 44
  • - تعداد بازدیدکننده: 44
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه از مراکز خدمات جامع سلامت الهایی و الوان و مرکز سلامت شبانه‌روزی حسینیه اندیمشک

به گزارش وب‌دا خوزستان، دکتر مهرداد شریفی، سرپرست معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز و رئیس مرکز بهداشت خوزستان در راستای نظارت بر روند ارائه خدمات بهداشتی به مردم و مسافران نوروزی از دو مرکز خدمات جامع سلامت شهر الهایی در حوزه غرب اهواز و شهر الوان در حوزه شهرستان کرخه و همچنین مرکز شبانه‌روزی حسینیه اندیمشک بازدید کرد.

دکتر شریفی در بازدید از این مراکز، با تبریک فرارسیدن سال نو، بر حضور به موقع پرسنل در محل کار تاکید کرد و گفت: با توجه به موقیت خاص این مراکز و استقرار آن‌ها در مسیر جاده ترانزیتی استان، ارائه سریع خدمات مناسب به مراجعین بسیار حائز اهمیت است.

وی همچنین در بازدید از داروخانه‌های شبانه‌روزی مستقر در الهایی و الوان، از اقلام دارویی موجود ابراز رضایت نمود و تداوم ارائه خدمات آزمایشگاهی این مراکز را در ایام تعطیلات نوروزی خواستار شد.

دکتر شریفی در خصوص مرکز جامع سلامت شهرستان الوان گفت: به همت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز و پیگیری‌های مدیریت شبکه بهداشت و با توجه به نیاز مردم منطقه، این مرکز به زودی به مرکز شبانه‌روزی ارتقاء خواهد یافت.

همچنین، رئیس مرکز بهداشت خوزستان به همراه دکتر مالک سعد، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شوش و رئیس بیمارستان امام علی (ع)، در مجموعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان اندیمشک حضور یافت و از مرکز سلامت شبانه‌روزی شهر حسینیه اندیمشک نیز بازدید به عمل آورد.
 
دکتر شریفی در این بازدید، چالش‌های موجود و مشکلات بهداشتی شهرستان را بررسی و پیشنهادات و راه حل‌های فنی جهت رفع این مشکلات را مطرح نمود.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,دانشجویان
  • کد خبر : 4978
کلمات کلیدی
کاوه انصاری
خبرنگار

کاوه انصاری

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

پکس مرکزی

پکس مرکزی

نوپا (نظام نوین اطلاعات پژوهش‌های ایران)

اورژانس 115

اورژانس 115

سامانه نوبت‌دهی

آیین‌نامه و بخشنامه‌ها

نشریات علمی

پیشخوان مجوزهای کشور

سامانه رسیدگی به شکایات

سامانه پیگیری مکاتبات

خدمات شناسه‌دار

سالنامه آماری

دانش آموختگان

نمایشگاه مرکز رشد دارویی، سلامت

ملاقات با مدیران