اولین جلسه کمیته فنی ارتقای سلامت نان استان در سال ۱۴۰۴ برگزار شد
.jpg)
براساس مصوبات کارگروه تخصصی گندم، آرد و نان استان و همچنین به استناد دستورالعمل شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، برگزاری این جلسه به منظور ایجاد هماهنگیهای لازم جهت صدور مجوز راهاندازی نانواییهای متقاضی پخت نان کامل در استان خوزستان در دستور کار قرار گرفت.
در این جلسه، درباره چالشهای عرضه آرد کامل و تولید نان کامل در نانواییهای سطح استان تبادل نظر انجام شد و از جمله موارد مهمی که به تصویب رسید میتوان به همکاری سازمان صنعت و معدن جهت ابلاغ به تمام اتاقهای اصناف برای برگزاری دوره آموزشی ویژه نانواییهایی که متقاضی پخت نان کامل هستند، اشاره کرد.
نظر دهید