• 1403/10/09 - 22:06
  • - تعداد بازدید: 86
  • - تعداد بازدیدکننده: 78
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در راستای خودکفایی آزمایش‌های غذایی استان خوزستان صورت گرفت؛

افتتاح بخش تراریخته آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی اهواز

به گزارش وب‌دا خوزستان، در مراسمی که صبح امروز یکشنبه 9 دی‌ماه 1403 با حضور دکتر حاتم بوستانی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد، بخش تراریخته آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی معاونت غذا و داروی اهواز به طور رسمی افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

دکتر محمد هاشمی، مدیر آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی معاونت غذا و دارو اهواز در این مراسم گفت: با راه‌اندازی این بخش که نتیجه دو سال پیگیری و برنامه‌ریزی مداوم است، برای اولین بار در استان خوزستان امکان انجام آزمایش‌های تشخیص مواد غذایی تراریخته فراهم شده است. پیش از این، نمونه‌ها برای انجام این آزمایش‌ها به تهران ارسال می‌شد که با افتتاح این بخش، نیازی به این کار نیست و تمامی مراحل آزمایش در استان انجام می‌شود.

وی افزود: برای تجهیز و راه‌اندازی این بخش، علاوه بر تامین تجهیزات پیشرفته، فضای فیزیکی آزمایشگاه نیز افزایش پیدا کرد تا بتوانیم با بهره‌وری بالا و دقت بیشتری به انجام آزمایش‌ها بپردازیم.

گفتنی است، با افتتاح این بخش، ظرفیت آزمایشگاهی معاونت غذا و دارو اهواز ۵۰ درصد افزایش یافته است. این امر علاوه بر کاهش هزینه‌ها و صرفه‌جویی در زمان، به ارتقای سطح نظارت بر محصولات غذایی در استان و تضمین سلامت مصرف‌کنندگان کمک شایانی خواهد کرد.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,دانشجویان
  • کد خبر : 3973
کلمات کلیدی
کاوه انصاری
خبرنگار

کاوه انصاری

پکس مرکزی

پکس مرکزی

نوپا (نظام نوین اطلاعات پژوهش‌های ایران)

اورژانس 115

اورژانس 115

سامانه نوبت‌دهی

آیین‌نامه و بخشنامه‌ها

نشریات علمی

پیشخوان مجوزهای کشور

سامانه رسیدگی به شکایات

سامانه پیگیری مکاتبات

خدمات شناسه‌دار

سالنامه آماری

دانش آموختگان

نمایشگاه مرکز رشد دارویی، سلامت

ملاقات با مدیران