۱۳۹۸/۰۹/۰۹
دكتر نظری: تامین اعتبارات لازم جهت اصلاح زیرساخت های آب و فاضلاب استان ضروری است
ششمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان با حضور رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور، مدبر کل بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی حوزه اجتماعی دانشگاه، دکتر ایرج نظری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اظهار داشت: بررسی مشکلات و چالش های آب و فاضلاب استان و اتخاذ تصمیم در خصوص رفع مشکلات به ویژه در نقاط بحرانی و گزینش وضعیت بحران تنفسی در پاییز سال جاری در برخی مناطق استان و علل بروز آنها و راهکارهای پیشگیری و کنترل بحران، مهمترین موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.

ضمن اشاره به قدمت سامانه آب و فاضلاب استان گفت: تامین اعتبارات لازم جهت اصلاح زیرساخت های آب و فاضلاب استان، در حوزه های شهری و روستایی، و شبکه برسانی، سیستم تصفیه آب و فاضلاب و رفع فرسودگی ها به منظور ارتقای کیفی و کمی آب شرب و حفظ سلامت عمومی ضروری است.

نظری ادامه داد: چنانچه مسایل سلامت محور را به موضوعات اولیه و عالیه تقسیم کنیم، در کار گروه سلامت و امنیت غذایی استان هنوز در حال رفع مشکلات اولیه هستیم و این در حالی است که تا مشکلات اولیه رفع نشود، امکان و فرصت پرداختن به مسایل اساسی تر که می تواند منجر به ارتقا سلامت و امنیت غذایی جامعه شود، وجود ندارد.

رئیس دانشگاه افزود: بیشترین مسایل مطرح شده و مصوبات کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان پیرامون اصلاح وضعیت شبکه آب و فاضلاب و بحران تنفسی اولین بارش های پاییزی و هرس درختان کنوکارپوس است که با وجود تلاش مسئولین مرتبط هنوز این مشکلات به قوت خود باقی است.

نظری گفت: امیدواریم در حضور رئیس شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور بتوانیم مصوبات مطلوبی در جهت رفع این مشکلات داشته باشیم و در تکمیل اقدامات استانی رئیس شورای عالی سلامت کشور نیز در سطح کشوری مساعدت لازم را در اجرایی شدن این مصوبات و رفع مشکلات استان داشته باشند.