۱۳۹۸/۰۸/۱۴
بیانیه كانون بسیج جامعه پزشكی دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز به مناسبت روز سیزده آبان
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: منع مذاکره با آمریکا منطق محکمی دارد، اینکه برخی خیال می‌کنند مذاکره با آمریکا مشکلات کشور را حل می‌کند، صد در صد اشتباه است.

سیزدهم آبانماه قطعا یکی از بزرگترین ایام الهی است که ملت مقاوم و انقلابی ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به چشم خود دیده است .روزی بزرگ و تاریخ ساز در عرصه جهان که جوانان انقلابی مسلمان با الهام ازفرامین قرآن کریم تحت امر  امام خمینی (ره) لانه جاسوسی نماد شیطان  را فتح نموده و این اقدام را برای دشمن تبدیل به عبرتی فراموش نشدنی نمودند.

بدون شک تسخیر لانه جاسوسی شیطان بزرگ یکی از اصلیترین عوامل استمرار پیروزیهای ملت همیشه سرافراز ماست چرا که دست توطئه گران را برای همیشه از کشور کوتاه کرد .تاریخ معاصر بهترین شاهد و گواه است که هرجا آمریکا حضور داشته است ماحصلی جز قتل و غارت و جنایت و چپاول سرمایه ها و منابع نداشته است .

شاید آنروز که پیر فرزانه و حکیم ما فرمود آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند در باور بسیاری از افراد این سخن اما و اگر های فراوانی داشت اما مرور زمان حقیقت این کلام نشات گرفته از منطق قرآن را کاملا آشکار و هویدا نمود . تاریخ و سرگذشت ملتها نشان داده است که هر ملتی در برابر زورگویان عالم کرنش نموده وتحت هر عنوانی تسلیم گردیده است استکبار هیچ حد و مرزی برای حمله و تجاوز و پیشروی نشناخته است چرا که این امر نشات گرفته از ماهیت سلطه گران و قلدران عالم بوده، هست و خواهد بود .

نمونه  درس آموز و سراسر عبرت برجام در سالهای اخیرنشان داد که هر گونه حسن ظن  و مذاکره با دشمن مستکبرجز دادن امتیاز و نابودی سرمایه ها عملا هیچ نفعی برای ما نخواهد داشت و تنها نسخه شفا بخش همجنانکه دستور قرآن است منطق مقاومت و ایستادگی با توکل به خداوند است همچنانکه در دوران سخت انقلاب و دفاع مقدس برکات بی شمار آن را با چشم خود دیدیم .

کانون بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز  ضمن گرامیداشت یاد و خاطر امام عظیم الشان و همه شهدای گرانقدر خصوصا شهدای دانش آموز ضمن بیعت مجدد با مقام عظمای ولایت و رهبری بر ادامه راه پر افتخار شهدای گلگون کفن ایران اسلامی تحت امر حضرت آیه الله خامنه ای مدظله با مقاومت و ایستادگی تا نهایت توان و استطاعت خویش تاکید می نماید.

والسلام علی من التبع الهدی – آبان 98