۱۳۹۸/۰۷/۱۴
بازدید رئیس مركز بهداشت استان از فعالیت پایگاه مراقبت‌های بهداشتی مرز چذابه
در این بازدید ضمن نظارت بر روند ارائه خدمات بهداشتی به زائرین و مراقبت سندرمیک زائرینی که در حال بازگشت به کشور هستند، دستورات لازم را جهت ارائه هرچه بهتر و بیشتر خدمات صادر شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، پنجشنبه 11 مهرماه 98، دکتر سید مهدی حسینی زاده رئیس مرکز بهداشت استان به همراه معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان از پایگاه مراقبت‌های بهداشتی مرزی چذابه بازدید به عمل آوردند.

در این بازدید حسینی زاده ضمن نظارت بر روند ارائه خدمات بهداشتی به زائرین و مراقبت سندرمیک زائرینی که در حال بازگشت به کشور هستند، دستورات لازم را جهت ارائه هرچه بهتر و بیشتر خدمات صادر کرد.

در ادامه معاون بهداشت دانشگاه از محل استقرار پایگاه‌های بهداشتی و درمانگاه سیار دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بازدید به عمل آورد.

لازم به ذکر است در مسیر برگشت به اهواز، از چندین موکب ارائه دهنده خدمات زائرین بازدید به عمل آمد که با بررسیهای بعمل آمده مشخص شد که مخزن‌های توزیع آب شرب آشامیدنی فاقد کلر می‌باشند که با مداخله به موقع رئیس مرکز بهداشت استان و هماهنگی با رئیس اداره آبفا استان، مقرر شد تا آب شرب تنها از طریق اداره آبفا تحویل موکب داران گردد.