.Default.reDropDownBody { min-width: 60px; }
عنوان : معاون غذا و دارو دانشگاه بر لزوم دریافت اطلاعات آنلاین دارویی از سامانه سپرد تاكید كرد
 ۷۷۶/۰۹/۲۵

امتیاز :  ۵/۰۰ |  مجموع :  ۱

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، دکترحسین برزگر معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز در هفدهمین جلسه ستاد توزیع داروی خوزستان در خصوص پیگیری تمهیدات دارویی نوروز ۹۸ و بررسی سامانه سپرد که با حضور شرکت‌های پخش دارویی استان برگزار شد، گفت: شرکت‌های پخش دارو موظف هستند اطلاعات آنلاین دارویی چرخه را از طریق سامانه سامانه پایش رطوبت و دما و رطوبت نگهداری توزیع و حمل و نقل دارو(سپرد) دریافت کرده و یک نسخه از آن را در اختیار معاونت غذا و داروی اهواز قرار دهند.

وی ضمن بیان این مطلب که مطالبات شرکت‌های پخش دارو درحال پیگیری است، افزود: بزودی برخی از مطالبات مرتفع خواهد شد و سعی بر آن است با برنامه‌هایی که اندیشیده شده در سال جدید هیچ بیماری در استان خوزستان مشکل دارویی نداشته باشد.

برزگر با تاکید بر عدم دسترسی و توزیع داروی غیرمتعارف از جانب مسئولین داروخانه‌ها، تصریح کرد: با داروخانه‌هایی که این مورد مهم را رعایت نکنند به شدت برخورد خواهد شد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز درخصوص فعالیت های آن معاونت در تعطیلات نوروز اظهار داشت: با تدابیر انجام شده، تمام داروخانه‌های شبانه روزی در تعطیلات نوروزی مشغول به فعالیت هستند و مردم برای تهیه دارو در این ایام مشکلی نخواهند داشت.

این مقام مسئول در پایان افزود: از همکاری، هماهنگی، تلاش و انسجام همکاران اعم از داروسازان و مدیران پخش دارویی استان که در سال گذشته با تلاش خود موجب رفع کمبود بحران‌های دارویی شدند، تشکر و قدردانی می‌کنم.