.Default.reDropDownBody { min-width: 60px; }
عنوان : برگزاری كارگاه آموزشی مفاهیم پدافند غیرعامل و CBRNE در دانشگاه علوم پزشكی اهواز
 ۷۷۶/۰۷/۲۳

به گزارش وب دا خوزستان، همکاری مدیریت منابع انسانی، کارگاه آموزشی مفاهیم پدافند غیرعامل و CBRNE یکشنبه 16 دی ماه 97، با حضور معاونین، مدیران و فوکال پوینت­های شبکه بهداشت و درمان شهرستان ها، بیمارستان ها در امر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل، مسئول اورژانس 115 شهرستان های تابعه دانشگاه، نمایندگان تام ­الاختیار در موضوع واحدهای تابعه برگزار شد.

طی این کارگاه با محوریت مفاهیم پدافند غیر عامل، زیستی، هسته ای و شیمیایی، موضوعاتی شامل ضرورت پدافند غیرعامل در ایران،  سیاست های کلی نظام در حوزه پدافند غیر عامل، اهداف پدافند غیرعامل، اصول پدافند غیرعامل، مزایای اقدامات پدافند غیر عامل، گستره پدافند غیرعامل آموزش داده شد.

در بخش دیگری از این کارگاه آموزشی مثال های کاربردی از موضوع پدافند غیرعامل، جنگ نرم و تهدیدات هوشمند، پدافند غیرعامل در بخش بهداشت و درمان از جمله دیگر مواردی بود که در این کارگاه تدریس شد.

دکتر نعمت اللهی، سلمانزاده، حسینی زاده، بهمئی و چگنی از اساتید مدرس این کارگاهها بوده اند.