.Default.reDropDownBody { min-width: 60px; }
عنوان : معاون اجتماعی دانشگاه: اجتماعی شدن سلامت، گامی موثر در تقویت پل ارتباطی بین بخشی
 ۷۷۶/۰۶/۱۹

به گزارش وب دا خوزستان، نشست هم اندیشی اجتماعی شدن سلامت با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید محسن شفیعی مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان و دکتر حسین زاده معاون سیاسی اجتماعی استانداری استان خوزستان، دکتر ایرج نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز و جمعی از روسای دانشگاهها و موسسات آموزش عالی استان به میزبانی معاونت اجتماعی دانشگاه در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد.

دکتر نوذر درستان با اشاره به موضوع ساغ سلامت امنیت غذایی و همچنین تولیدات غذایی، گفت: خوشبختانه در این موضوع مشارکت های همه جانبه و چشمگیری صورت گرفته است. همچنین دانشگاه های صنعتی در تربیت نیروهای متخصص این مسائل را مد نظر داشته اند ولی انتظار می رود اساتید کلیه دانشگاه ها و موسسات و مراکز آموزش عالی ارتباط مناسبی با دانشگاه‌های علوم پزشکی داشته باشند.

معاون اجتماعی دانشگاه در بخش دیگری از صحبتهای خودبا اشاره به شروع فعالیت معاونت اجتماعی در سال ۹۳، با تاکید بر مشارکت های مردمی که شامل امنیت غذایی نیز می شود، اذعان داشت: مردمی که نسبت به محیط ها و غذاهایی که استفاده می کنند چه غذاهای تولید کشاورزی و چه غذاهایی که معاونت غذا و دارو بر آنها اشراف دارند به نوعی باید در امر نظارت مجموعه بهداشت و درمان را یاری نمایند .

وی با اشاره به جلوگیری از بیماریهای واگیر و بیماری های غیر واگیر در کشور اذعان داشت: بیماری سرخک در بین خانواده ها و مرگ کودکان زیر دو سال کاهش یافته است.

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اهواز اظهار داشت:عوامل مرگ و میر با توجه به پیشرفت های متفاوت در علوم پزشکی، تکنولوژی و دیگر رشته ها تغییر کرده است و امید به زندگی در کشور ما بالا رفته است در سالهای دهه ۴۰ و ۵۰ امید به زندگی ۵۵ سال بوده است در حالی که هم اکنون امید به زندگی به این 75 سال افزایش یافته است. البته بیماری ها تغییر کرده اند بیماری هایی مثل سکته مغزی و قلبی، سرطان و فشار خون امروزه مبتلایان بسیاری را در گیر کرده است .

وی در بیان انتظارات خود از روسای دانشگاه ها و موسسات آموزشی تصریح کرد: دانشجویان و مدیران بعنوان پل ارتباطی و پیام گذار سلامت فی‌مابین دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و دیگر دانشگاه ها و مردم بسیار تاثیر گذار خواهند بود.از این رو نیروهای متخصصی که تربیت می شوند در این مراکز بعنوان مثال دانشجوی تربیت بدنی باید با این هدف که باید در راستای کاهش وزن و افزایش سلامتی خود تلاش نماید، برنامه ریزی ها و آموزش های خود را به دیگر اعضای خانواده و دوستان نیز انتقال دهد .

وی در بخش دیگری از این نشست تصادفات را یکی از عوامل مرگ و میر برشمرد و گفت: تصادف سرپرست خانواده‌ در سنین بین ۲۰ تا ۳۰ سال مشکلات بسیاری را بر دوش خانواده ها قرار می دهد. از این رو در تلاش هستیم با عزم همگانی با همکاری مدیرکل شهرسازی، مدیر راهور و پلیس راه و ۱۱۵، آمار تصادفات را تا درصد قابل توجهی تا سال آینده کاهش داده شود.

معاون اجتماعی دانشگاه حضور در هم اندیشی جهت اجتماعی شدن سلامت را گامی موثر در تقویت پل ارتباطی بین بخشی دانشت و افزود: امید است بتوانیم با استفاده از ظرفیت دانشگاهها و موسسات آموزش عالی در ارتقاء سطح سلامت جامعه خدمتی قابل توجه ارائه دهیم.