عنوان : دكتر مومنی: المپیاد علمی فرصتی برای كشف و پرورش استعدادهای دانشجویان
 ۱۳۹۶/۱۱/۲۲

دکتر محمد مومنی مسئول مرکز استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اشاره به مشخص شدن شیوه نامه دهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی سرار کشور گفت: هدف از المپیاد افزایش خلاقیت، ایده پردازی و نوآوری در حیطه های دانش می باشد. برگزاری المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور فرصتی است گران‌بها برای استادان و دانشجویان تا در این مجال، تجربیات علمی ارزشمند خود را به اشتراک گذاشته و با کسب آگاهی از آخرین دستاوردهای علمی و دانشگاهی فعالیت گروهی را در یک رقابت علمی تجربه کنند.

وی با اشاره به برخی تغییرات ایجاد شده در المپیاد پیش رو، افزود: دهمین دوره المپیاد علمی طی شش حیطه علوم پایه، استدلال بالینی، فلسفه پزشکی، آموزش پزشکی، مدیریت نظام سلامت و کارآفرینی در بستر دانشگاههای هزاره سوم برگزار می شود. در این دوره آزمون غربالگری به صورت کشوری و به طور همزمان در فرووردین ماه 97 در دانشگاه های سراسر کشور برگزار می گردد و تمامی دانشجویان دوره دکتری عمومی پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دانشجویان کارشناسی بدون شرط معدل همچون سال های گدشته می توانند در این رقابت شرکت کنند. در این دوره دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دستیاران تخصصی می توانند در حیطه کارآفرینی در بستر دانشگاههای هزاره سوم شرکت نمایید.

مسئول مرکز استعدادهای درخشان دانشگاه در ادامه تصریح کرد: پس از آزمون غربالگری اولیه در فروردین ماه، از میان شرکت کنندگان 90 نفر جهت حضور در مرحله دوم انفرادی و مرحله گروهی انتخاب می شوند بطوریکه از هر منطقه آمایشی حداقل یک گروه 3 نفره در هر حیطه حضور خواهد داشت. وی خاطرنشان کرد: دانشجویان دانشگاه جندی شاپور اهواز همراه با دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی لرستان، بهبهان، دزفول، شوشتر، و آبادان به عنوان منطقه 4 آمایشی در این رقابت حضور می یابند.

این عضو هیئت علمی گروه رادیولوژی با اشاره به برگزاری کارگاههای آموزشی جهت آمادگی شرکت در المپیاد علمی اذعان داشت: کلاس ها و کارگاههای آموزشی آمادگی جهت شرکت در المپیاد توسط اعضاء هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در تمام حیطه های علمی برگزار می گردد.

وی همچنین افزود: در این دوره از اساتید صاحب نظر کشور در زمینه المپیاد جهت برگزاری کارگاه های آموزشی دعوت به عمل می آید. دبیر کمیته علمی المپیاد دانشگاه عنوان کرد: مزایای شرکت در المپیاد شامل اعطای جوایز نقدی و لوح تقدیر، عضویت نفرات اول تا سوم انفرادی و رتبه اول گروهی کشوری در دفتر استعدادهای درخشان، استفاده منتخبین و مدال آوران کشوری از مزایا و تسهیلات بنیاد ملی نخبگان و استفاده منتخبین و مدال آوران کشوری از تسهیلات ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر تحصیلی می باشد.

وی در پایان با دعوت دانشجویان علاقمند به شرکت در المپیاد، تصریح کرد: زمان ثبت نام آزمون غربالگری 28 بهمن ماه لغایت 2اسفند ماه در سایت sanjeshp.ir می باشد. دانشجویان علاقمند می توانند جهت آگاهی بیستر در مورد المپیاد و نحوه ثبت نام به دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه واقع در دانشکده بهداشت مراجعه نمایند.